SAMO JEDAN ČOVEK JE USPEO DA OSTAVI KARLEUŠU BEZ TEKSTA: Nije mu verovala, a onda je otkrio svoje MILIONE
Foto: Aleksa Petrović

po prvi put

SAMO JEDAN ČOVEK JE USPEO DA OSTAVI KARLEUŠU BEZ TEKSTA: Nije mu verovala, a onda je otkrio svoje MILIONE

Malo ko zna za ovo

Objavljeno:

Dragan Stojković Bosanac rešio je da se našali u jednoj emisiji te otkrio da njegovo "Konjičko kolo" ima neverovatnih četrnaest miliona pregleda.

Naime, on je to učinio jer se na estradnoj sceni sve češće se mogu čuti priče o broju pregleda na Jutjub platformi, koje mlađi pevači smatraju kao jedan od najvažnijih kriterijuma uspeha.

- Konjičko kolo ljudi, četrnaest miliona! - ponavljala je voditeljka Vesna Milanović šokirano što je izazvalo lavinu smeha u studiju.

Vesna Milovanović, Dragan Stojković Bosanac
foto: Print Screen Youtube

Ta činjenica šokirala je i samog Bosanca koji je radio muziku i aranžman, ali i Jelenu Karleušu koja je bila blago je reći iznenađena tom informacijom.

- Da, da ljudi, četrnaest miliona! Ipak je to bilo najveće iznenađenje za Jelenu Karleušu koja mi se popela na glavu. Jeco volimo te svi, tata te voli! (smeh) Sećam se kada me je Jelena pitala koliko pregleda imam i ja joj kažem "Pa milion, dva". Odmah mi je rekla "Pa lepo, lepo". Na kraju kada je videla u jednom momentu da imam jedanaest miliona šokirala se, kaže "Boske ti si kralj!" - ispričao je Bosanac za "Grand" i nasmejao sve.

1 / 5 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.