FOTOGRAFIJA TRUDNE SUPRUGE MILANA KALINIĆA KRUŽI MREŽAMA: Sandrin stomačić u prvom planu, muž je nežno grli FOTO
Milan Kalinić sa suprugom, Foto: Instagram printscreen/kalinic.milan72

divno

FOTOGRAFIJA TRUDNE SUPRUGE MILANA KALINIĆA KRUŽI MREŽAMA: Sandrin stomačić u prvom planu, muž je nežno grli FOTO

Supruga Milana Kalinića blista u blagoslovenom stanju

Objavljeno:

Iako se supruga Milana Kalinića ne pojavljuje često u javnosti, kada ipak do toga dođe, svojom pojavom Sandra privlači veliku pažnju, a prirodnom lepotom kojom pleni ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Koliko je ponosan na životnu saputnicu sa kojom dobro i zlo deli više od petnaest godina i sa kojom je dobio ćerku Teu i sina Vuka, voditelj je isticao u više navrata i nikada se nije libio da se pohvali svojom nežnijom polovinom.

1 / 7 Foto: Instagram

Jedan od razloga zbog kog joj i dosta mlađe dame mogu pozavideti jeste i taj što izabranica mnogima omiljenog voditelja čak i u trudnoći uspeva da zadrži zavidnu figuru.

Naime, fotografija na kojoj je supruga Milana Kalinića u blagoslovenom stanju, osvanula je na društvenoj mreži "Instagram" i napravila pravu pometnju.

Supružnici su odavali utisak pravog skladnog i srećnog para, i dok Milan nežno grli svoju dragu, u prvom planu je njen trudnički stomačić koji joj, mnogi se slažu, predivno stoji.

Iako je reč o staroj fotografiji, nastaloj tokom jedne od Sandrine dve trudnoće, komplimenti na račun lepotice koja je Milanova najveća podrška i oslonac, nisu izostali.

Bonus video:

00:15

Milan Kalinić promenio profesiju, latio se mikrofona

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.