"ZA DOČEK NOVE GODINE PEVAĆU U CRVENIM TANGAMA!" Aca Lukas PRIZNAO šta misli o KARLEUŠI: Sada je sve jasno
Aca Lukas, Foto: Youtube

zanimljivo

"ZA DOČEK NOVE GODINE PEVAĆU U CRVENIM TANGAMA!" Aca Lukas PRIZNAO šta misli o KARLEUŠI: Sada je sve jasno

Šok intervju Ace Lukasa o kolegama i ljubavi!

Objavljeno: 17:43h

Aca Lukas je spreman za nastup za doček Nove godine, iako je do tog datuma ostalo više od mesec dana.

On je održao konferenciju povodom novogodišnjeg koncerta, a na druženje sa novinarima došao je pod utiskom zbog utakmice naše fudbalske reprezentacije sa Kamerunom i tako je počeo naš razgovor s njim.

- Gledao sam utakmicu. Još se nisam smirio. Igrali smo većim delom odlično. Posle dođe taj peh, i to je to. Igramo strašno, šta se tu desilo da tako padnemo psihološki, ja ne znam. Ovo je bila najbolja akcija na Svetskom prvenstvu definitivno, to nije nijedna reprezentacija pokazala. Peh. Mislim da je presudna povreda Pavlovića, on je najbolji igrač na terenu bio.

Aca Lukas
foto: Emilija Jovanović

U medijima se stalno piše da pevači uzimaju enormne cifre za doček Nove godine i da su honorari tada veći za tri-četiri puta nego obično. Šta je istina?

- Nije. Tad su honorari veći 30 do 40 puta mojim kolegama. Meni tri-četiri puta. Ne znam koliko uzimaju drugi. Ja ne uzimam koliko zaradim, ne uzimam nikom ništa. Pevači koji najmanje zarađuju imaju više nego obični ljudi. Ne treba pevači da traže pomoć, već da daju pomoć drugima, kao što sam ja radio dok je bila korona.

Na tvom koncertu u Areni imali smo prilike da u javnosti prvi put vidimo tvoju majku. Kako je reagovala na medijsku pažnju?

- Pre biste uspeli da snimite onog crnog pantera nego moju majku, ali eto, desilo se... Ona dolazi stalno na moje koncerte, ali ste je sada prvi put snimili i popričali sa njom. Bila je šokirana posle razgovora sa medijima, nije znala šta da kaže.

1 / 6 Foto: Emilija Jovanović

Deo koncerta posvetio si pokojnom Džeju.

- Da, imao sam strašnu emociju. Njega sam mnogo voleo i sad ga i dalje mnogo volim, iako nije sa nama. On je meni značio mnogo u životu, kao čovek iz Beograda, bio je idol mnogih generacija. Prema njemu sam usmeravao svoju karijeru i uvek me je podržavao. Mnogi sa estrade su ga pred kraj izdali.

Kolege te ipak nisu podržale. Nismo nikog videli u Areni.

- Ja koncert ne pravim za kolege, već za svoju publiku. Kad me zovu za karte, kažem im da ima - na blagajni. To je princip, nisam stipsa. Mojim kolegama se nijedna pesma ne sviđa. Sujeta je bolest, to je virus u svakom čoveku. Nikad neće biti zadovoljni. Nisu došli jer im je glupo da gledaju ono što oni ne mogu da naprave.

Da ne pevaš za doček, kod koga bi otišao na nastup? U Beogradu pevaju i Lepa Brena, JK, Milica Pavlović, Pejović...

- Kod Ace Pejovića definitivno. On je moj drug.

00:03

Aca Lukas stigao na konferenciju povodom doceka NG

Po čemu će se tvoj nastup razlikovati od ostalih?

- Po tome što ću pevati u crvenim tangama!

Laća je na Tviteru napisao da ste ti i Karleuša savršen par. Da li je palo pomirenje?

- Ne gledam šta ko piše na Tviteru. To da smo Karleuša i ja savršen par, ne vidim kao prozivanje. Ja ne mislim da smo savršen par, ali okej je ako je to Laćino mišljenje. Ne čujem se sa njom, ali se nikad nismo čuli, samo smo se slušali.

Imaš li sada partnerku?

- Nemam. Do kraja života ću spavati sam.

Bonus video:

00:19

Aca Lukas upravo stigao na svoj koncert

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.