VEĆ TRI SEZONE SA VAMA OTKRIVAJU SVE TAJNE POZNATIH: Ljiljana Stanišić i Vanja Camović ne prestaju da intrigiraju
Foto: promo

svaka čast!

VEĆ TRI SEZONE SA VAMA OTKRIVAJU SVE TAJNE POZNATIH: Ljiljana Stanišić i Vanja Camović ne prestaju da intrigiraju

Nakon više od dve godine emitovanja emisije "Sceniranje" gledaoci su sigurni da će poznate ličnosti upoznati iz drugačijeg ugla

Objavljeno:

Na programu Kurir televizije već tri sezone nalazi se zabavna i intrigantna emisija "Sceniranje". Za sjajnu zabavu, uvek odličnu atmosferu i sve otkrivene detalje iz života poznatih ličnosti odgovorne su voditeljke emisije, Vanja Camović i Ljiljana Stanišić.

Gledaoci Kurir televizije navikli su da gosti popularne emisije otvaraju dušu i otkrivaju nepoznate detalje iz svojih bogatih biografija. Do sada su Vanja i Ljiljana ugostile mnoga velika imena domaće scene, ispričane su razne kontroverzne priče, a otvorene su i mnoge do sada nepoznate teme iz života poznatih.

Vanja je u Sceniranju od juna 2020. godine kada je televizija i počela sa radom, dok se Ljiljana timu pridružila nekoliko meseci kasnije. Iako su potpuno različite, upravo te njihove karakteristike dovele su da toga da svaka na sebi svojstven način skenira poznate i da je upravo to dobitna kombinacija i uspeh "Sceniranja".

Sceniranje
foto: promo

Nakon više od dve godine emitovanja emisije "Sceniranje" gledaoci su sigurni da će poznate ličnosti upoznati iz drugačijeg ugla, teme su uvek aktuelne, a gosti iz svih sfera javnog života. Ljiljana i Vanja su do sada ugostile mnogobrojne političare, sportiste, glumce, pevače, rijaliti igrače, a vođeni su i ekskluzivni intervjui sa žestokim momcima.

Kada pomislimo da su otkrile baš sve sa domaće scene one najave nova imena i nove intrigantne priče, a svake nedelje od 20 časova zasigurno nikoga ne ostave ravnodušnim.

Ne propustite "Sceniranje" svake nedelje od 20 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.