PLESAČICA JAVNO ISPROZIVALA DVA POZNATA MUŠKARCA: Došli u NOVI PAZAR i OSRAMOTILI SE, ona se oglasila za Espreso
Sandra, Foto: Printscreen

skandal

PLESAČICA JAVNO ISPROZIVALA DVA POZNATA MUŠKARCA: Došli u NOVI PAZAR i OSRAMOTILI SE, ona se oglasila za Espreso

Nisu ostavili dobar utisak!

Objavljeno:

Sandra Aqua, tako joj glasi umetničko ime, postala je poznata na celom Balkanu, kako zbog svog izgleda tako i zbog plesa koji obožavaju najviše pripadnici jačeg pola na vašarima.

Ona je sinoć nastupala u Novom Pazaru u jednom lokalu, a ono što ju je iznerviralo je da joj dve poznate ličnosti nisu ostavile nikakav bakšiš.

Naime, dva bivša zadrugara su bili u tom lokalu, a ona je otkrila za Espreso o kome je reč kao i šta se sve dešavalo.

sandra aqua
foto: Privatna arhiva

"Nastupala sam u jednom poznatom lokalu u Novom Pazaru i prišla sam za sto trojice momaka da igram za njih. Jedan je imao kapuljaču, što mi je bilo jako čudno. Popela sam se na sto i počela da igram, međutim taj dečko me je zamolio da siđem jer privlačim puno pažnje", počela je Sandra za naš portal.

"Taj sa kapuljačom je bio Mensur, ali ja to nisam skontala na prvu jer slabo pratim Zadrugu. Prišla sam drugom momku za koga se ispostavilo da je Edo i to su svi fotografisali. On je sedeo, a ja sam pored njega igrala. Kada sam završila sa plesom ja sam samo sela jer mi niko ništa od bakšiša nije dao", rekla je ona pa na stavila:

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

"Ja sednem pored Fetića i pitam ga ko je i odakle je, budući da stvarno nisam znala. Međutim on me čudno pogledao, valjda je mislio da ga sigurno znam iz Zadruge. Pokazao je posle na Mensura i pitao me da li znam njega, a ja nisam znala ko je. I posle izvadi telefon i pokazuje mi sve vesti o njemu i Mensuru, pa sam kasnije shvatila o kome je reč. Častili su me pićem, ali od bakšiša ništa nije bilo".

Edo Fetić, Edis Fetić
foto: Privatna arhiva

"Nisu davali devojkama da se slikaju, da se to izbacuje negde, sve su želeli da sakriju. Ne znam samo šta su oni toliko važni, nisu mogli ni 10 evra bakšiša da ostave", rekla je za kraj našeg razgovora poznata igračica.

Mensur Ajdarpašić
foto: Youtube

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso / M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.