BEBI JE IMALA BURNU VEZU SA PEVAČEM, A ONDA JE DOŠAO ON: Ovo je MUŽ čuvene PEVAČICE, ozbiljan BAJA
Bebi, Foto: Ana Paunković

hit

BEBI JE IMALA BURNU VEZU SA PEVAČEM, A ONDA JE DOŠAO ON: Ovo je MUŽ čuvene PEVAČICE, ozbiljan BAJA

Malo ko zna o ljubavnom životu Bebi Dol, a ovo su detalji

Objavljeno:

Pevačica Bebi Dol 2014. godine je uplovila u bračne vode sa izvesnim Aleksom Todorovićem, koji se ne eksponira u javnosti.

Bebi Dol je svojevremeno za domaće medije detaljnije progovorila o njemu.

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući „Dejli telegraf“. Tada je ovde zasnovao brak u kome je dobio dva divna dečaka - otkrila je pre nekoliko godina Bebi Dol za Gloriju i otkrila kako su se upoznali:

Bebi Dol
foto: Printscreen Youtube

- Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme „Hajde da“. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i „dečka kao san“, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu „Mustafa“. To je za mene bio znak „znam ko si ti“. Narednih nedelju dana nisam ga viđala. A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

Podsetimo, Bebi Dol je uvek intrigirala javnost, a njena ljubavna priča sa Masimom Savićem, iako je odavno okončana, uvek iznova interesuje javnost.

Ovaj par se upoznao u avionu, a Bebi je otkrila da tada nije gajila nikakve simpatije prema Masimu.

- Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Massima Savića. On je bio pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej - prisetila se pevačica.

Njihova romansa je počela tek kasnije jer je Masimo bio jako uporan i jednom je dočekao Bebi Dol na aerodromu sa cvećem.

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - izjavio je Masimo.

Njih dvoje su bili jako skladan par, iako je možda teško poverovati u to. Bebi Dol je uvek isticala kako je upoznala njegovu majku i da ju je ona mnogo volela.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.