RUŠKA JAKIĆ OTKRILA KAKO PREŽIVLJAVA SA 1.000 DINARA: Dala super SAVET, ovo može svima da ZNAČI
Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

RUŠKA JAKIĆ OTKRILA KAKO PREŽIVLJAVA SA 1.000 DINARA: Dala super SAVET, ovo može svima da ZNAČI

Ruška je progovorila o ženi kojoj je nedavno spasila život, svojim dobro poznatim rečenicama koje su često viralne na društvenim mrežama

Objavljeno: 22:53h

Ruška Jakić, za ružičastu televiziju i ekipu 'Premijera - Vikend Specijala', progovorila je o svom privatnom životu, čuvenim rečenicama koje su nedavno jednoj ženi spasile život, ali i o ovacijama publike na jednoj reviji na kojoj je bila gost.

Na samom početku razgovora, progovorila je o legenadarnoj pesmi koja je posvećena upravo njoj, ali i kući u koju se uselila pre pet godina, a krije porodičnu tajnu.

Uvek se osećam fantastično, bez obzira na pesmu 'Ružice, Ružo, Ruška' koju mi je posvetio Čola, što je i sam priznao u domaćim medijima. Ova kuća u koju sam se uselila je kuća koju je mama dala tati u miraz davne 1935. te godine. Moj bratanac i ja smo srušuili to i sagradili vilu a stanari su odlučili da se zove 'Vila Ruška' - govorila je Ruška.

Ruška je progovorila o ženi kojoj je nedavno spasila život, svojim dobro poznatim rečenicama koje su često viralne na društvenim mrežama.

Bilo je to prošlog leta, kada mi je ćerka bila tu, svratila sam sa njom u jedan restoran, kad mi je devojka pored rekla: ''Vi ste mi spasili život. U jednom trenutku sam dotakla dno života, uzela neke pilule, a pošto ništa nije slučajno, upalila sam televizor i ugledala vas kada ste govorili o tome da život nema reprizu i da nikada ne treba sebi oduzeti život''. Eto, kao da sam znala i kao da se njoj u tom trenutku obraćam. Izgubili smo hormon sreće, zaboravili smo da se volimo. grlimo, ljubimo... - otkrila je bivša voditeljka.

1 / 5 Foto: Espreso

Kao lice koje često unese pozitivnu energiju gde god da se pojavi, otkrila je kako joj novac nije potreban da bi bila vedra i srećna.

Za 1000 dinara i sa 1000 eura ću znati da živim lepo samo ako želim. Sa hiljadu dinara, otići ću u svoj omiljeni kafić, popiti kafu i kupiti cigarete, a kod kuće jesti kačamak. Sve je stvar vaše percepcije- rekla je Ruška.

Vanvremenska lepotica, otkrila je detalje revije na kojoj je nedavno bila gost.

Pozvali su me i ja sam pristala. Desilo se da je prošlo osamdeset godina ali je publika bila uspavana, a kada sam ja prošla u trenerci, dobila sam ovacije od aplauzu. Pouka je da je narodu svega dosta i da je dovoljno da se desi mali fitilj da se ljudi oraspolože. Ja sam to osmehom postigla, kažu da sam podigla Beograd na noge. Malo je potrebno da izađemo iz ove učmalosti... - govorila je Jakićka.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.