DARKO LAZIĆ UZEO 40.000 EVRA UNAPRED: Otkriveno šta želi sa tim NOVCEM, bićete vrlo IZNENAĐENI
Foto: Ana Paunković

pametno

DARKO LAZIĆ UZEO 40.000 EVRA UNAPRED: Otkriveno šta želi sa tim NOVCEM, bićete vrlo IZNENAĐENI

Pevač Darko Lazić poslednjih meseci uživa u romansi sa izabranicom Katarinom

Objavljeno: 20:29h

Pevač Darko Lazić odlučio je da kupi stan u kojem će živeti sa verenicom Katarinom, a za opremanje nekretnine će mu biti potrebno čak 40.000€ koje je od menadžera uzeo unapred!

Pevač Darko Lazić poslednjih meseci uživa u romansi sa izabranicom Katarinom, a kako se čini, rešen je da mu ovoga puta ljubavni odnos potraje. Folker je navodno tražio od svojih menadžera čak 40.000 evra unapred jer mu je taj novac potreban da navodno dovrši opremanje stana u kojem će se skućiti sa svojom devojkom.

Darko Lazić planira da kupi stan u kojem će živeti sa Katarinom

- Otkako su počeli ozbiljnu vezu, Darko se trudi da Kaći ispuni sve želje i pridobije je gestovima. Iako njoj ne smeta što žive u iznajmljenom stanu, Darko je svojoj devojci obećao da će se uskoro skućiti u sopstvenom domu koji će opremiti po njenim zamislima. Ovog leta uspeo je da kupi namešten stan na Bežanijskoj kosi, ali mu je potrebno još 40.000 evra da opremi dnevnu sobu i veliko kupatilo - priča izvor za Alo, i otkriva da će Lazić kroz nastupe vratiti pozajmljen novac.

1 / 5 Foto: Printscreen / Instagram / darkolazicofficial

Darko Lazić vrlo brzo potroši sve što zaradi...

- Darko je jedan od najangažovanijih pevača mlađe garde i ima nastupe pet dana u nedelji, ali sve što zaradi brzo potroši. Njegovi nastupi u zemlji koštaju 5.000 evra, a u inostranstvu čak i više. To mu je i dalo osnovu da traži ovakvu uslugu, a menadžeri su mu izašli u susret jer s njim uvek vode borbu oko nesavesnog trošenja i poročnog života. Ovo nije prvi put da mu daju pare unapred, a svakako im je lakše kada znaju da će novac uložiti u nekretninu. Narednih nekoliko nastupa Darko će dobijati polovinu zarađenog honorara i na taj način će vratiti to što su mu dali - kaže izvor, i dodaje:

Darko planira budućnost sa Katarinom...

- Ono što čudi sve nas koji smo bliski sa Darkom jeste što je ovo prvi put da razmišlja o budućnosti i ulaže u nekretninu zarad lepšeg zajedničkog života sa partnerkom. Svaki put kad sedne sa prijateljima, priča kako sa Kaćom planira bar troje dece i da će joj napraviti oazu o kakvoj je maštala. S obzirom na prethodna iskustva, molimo se da ga ovoga puta ljubav zaista promeni i da konačno sredi svoj život tako da ne ispaštaju svi oko njega - završava izvor.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.