OTKRIVENA VELIKA TRAUMA IZ ŽIVOTA JOVANE JEREMIĆ: Neće vam biti svejedno kada OVO čujete
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen

niste znali

OTKRIVENA VELIKA TRAUMA IZ ŽIVOTA JOVANE JEREMIĆ: Neće vam biti svejedno kada OVO čujete

Nije je samo razvod zaboleo

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić otkriva sve o velikom bolu koji je doživela na početku Nove 2022. godine, od kojeg se i danas oporavlja.

Naime, Jeremićeva je istakla da je na početku ove, 2022. godine doživela veliku traumu, od koje se i dalje oporavlja.

- To što sam ja proživela ove godine na početku, to mi je veliki ožiljak i ostaće. I želim to da ostavim u ovoj godini, evo približavamo se Novoj godini, treba da oprostimo, treba da okrenemo novi list. Ja ljudima opraštam, ali nikada to ne zaboravljam šta su mi uradili - ističe Jovana, pa dodaje:

1 / 9 Foto: RTV Pink printscreen

- O ovome nisam pričala, posle razvoda sam imala emotivne dileme, ja sam zbog jedne emotivne bole posle razvoda što sam proživela, što nema veze sa razvodom, nego jedna izdaja, jedna prijateljska izdaja, ljudska. Ja sam izgubila bila glas, to niko nije znao, nisam pričala o tome. Meni se i sada vraća glas, a vratio mi se glasonog trenutka kada sam odlučila da oprostim. Koji me je izdao, kao osobu, koja me je poznavala 15 godina. To su stvari koje su mene zabolele. Ja sam poznata kao veliki brat, veliki drug, ali kada neko pokušava da me ponizi ili omalovaži ili iskoristi mene i moju situaciju u trenucima, posledica u mojim razočaranjima je ta da gubim glas.

Jovana je otkrila kakva je u trenucima kada je razočarana, kako se oseća, te je istakla da joj je u tim trenucima "duša vrištala" od bola:

- Ja sam jako tužna, moja duša je vrištala u to vreme. Cela godina je bila, to što sam ja proživela na početku, to je veliki ožiljak, zaista.

Bonus video:

01:55

Jovana Jeremić podržala Anu Nikolić u medijskom ratu sa Rastom

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.