RADE ŠERBEDŽIJA ISPRIČAO ISTINU O SVOJOJ SUPRUZI: Glumac ogolio dušu do KRAJA, nećete verovati
Foto: Promo

iskren

RADE ŠERBEDŽIJA ISPRIČAO ISTINU O SVOJOJ SUPRUZI: Glumac ogolio dušu do KRAJA, nećete verovati

Ono što su se svi godinama pitali jeste zašto Rade u holivudskim filmovima uvek glumi stranca, a on je sada otkrio o čemu je zapravo reč

Objavljeno:

Slavni glumac Rade Šerbedžija govorio je za emisiju "Premijera", pa je otkrio kako se oseća pred domaćom publikom.

Botanička bašta mi je bila fantastična, baš sam se iznenadio kad su pre godinu dana stavili 350 stolica, a iza toga bilo još 1000 ljudi, bila je fantastična energija, narodna atmosfera. Ali bivši Dom Sindikata je fenomenalan, toliko je blizu publika, a ima ih puno, a akustika je fantastična, divno je tamo nastupati - rekao je Rade.

S obzirom na to da živi na više od tri adrese, glumac i pevač ispričao je gde je zapravo njegov dom.

Tamo gde potpaljujem ognjište i hranim ženu, decu i prijatelje. Živim u Istri, ponekad u Beogradu, ponekad u Zagrebu, onda idem i u Ameriku. Ja glunim samo u predstavama moje Lenke, zajedno smo prošli taj život, '91 smo se venčali, prošli teška vremena zajedno, to je potpis našeg života i naše umetnosti. Gostujem vrlo često u Beogradu, ali zapravo sam filmski glumac - istakao je on.

1 / 3 Foto: Printscreen

Ono što su se svi godinama pitali jeste zašto Rade u holivudskim filmovima uvek glumi stranca, a on je sada otkrio o čemu je zapravo reč.

Film je istina, on nastoji biti istinit, ne samo kad je dokumentarni. Ne možeš na filmu igrati pravog Amerikanca, ako nisi pravi Amerikanca. U Americi ima ljudi koji govore engleski kao ja, ali čuje se da nisi Amerikanac. To je razlog što ja uvek igram strance - rekao je Šerbedžija.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.