OVAKO IZGLEDA ŽENA GORANA BREGOVIĆA: Prava LEPOTICA, kao PLAVA BARBIKA
Foto: Filip Plavčić

da li ste je videli?

OVAKO IZGLEDA ŽENA GORANA BREGOVIĆA: Prava LEPOTICA, kao PLAVA BARBIKA

Svadba je upriličena u Parizu, a kum na venčanju sa mladoženjine strane bio je Kusturica, dok je sa mladine strane kumovala Amila Sulejmanović, dugogodišnji prateći vokal Bjelog dugmeta

Objavljeno:

Muzičar Goran Bregović svaki segment karijere i života vrlo transparentno iznosi, osim ljubavne priče. Brak sa suprugom Dženanom čuva daleko od očiju publike, a ne da se o njihovom odnosu malo zna, već su i retke situacije kada nju možemo da vidimo u javnosti.

Goran Bregović je neosporno uvek bio zavodnik, ali ga taj zavodnički stav nije dugo držao. Tada veliki zavodnik Dženanu Sudžuku upoznao je 1977. godine, a ona je tada imala samo 16 godina. Ljubav je planula na prvi pogled, a miljenik zena je rešio da se skrasi i ozvaniči njihov odnos 1993. godine. Od tada uživaju u skladnom braku, u kojem su dobili tri ćerke - Emu, Unu i Lulu.

Svadba je upriličena u Parizu, a kum na venčanju sa mladoženjine strane bio je Kusturica, dok je sa mladine strane kumovala Amila Sulejmanović, dugogodišnji prateći vokal Bjelog dugmeta.

1 / 3 Foto: Nikola Ristić

A Dženanu je kroz medije uvek pratio samo lep glas. Kada god je bilo pomena o njoj, uz njeno ime je išao epitet jedne od najlepših žena u Jugoslaviji. Njoj su se divile i starije i mlađe generacije, iako je ona često naglašavala da sebe ne doživljava tako.

- Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali, možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - rekla je jednom prilikom za Blic.

Vremenom su čak i promenili adrese. Ona se sa decom preselila u Pariz, a on je putovao širom sveta. Vodila ga je muzika, a uvek se vraćao Dženani.

1 / 3 Foto: Dragan Kadić

Inače, i oko ovog braka kružile su mnoge spekulacije i intrige. Godinama unazad pričalo se da je Goran bio neveran svojoj supruzi i bio akter brojnih afera, što on nikad nije potvrdio niti demantovao.

Umesto odgovora uvek je pričao:

- Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe - rekao je on.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.