FUDBAL KAO TRENUTNO NAJVAŽNIJA STVAR I ŽENA KAO SAVETNIK: Pusti brigu u nedelju u 13 časova na Kurir televiziji!
Foto: promo

hit

FUDBAL KAO TRENUTNO NAJVAŽNIJA STVAR I ŽENA KAO SAVETNIK: Pusti brigu u nedelju u 13 časova na Kurir televiziji!

Glumica i voditeljka Suzana Petričević u zabavnoj emisiji “Pusti brigu” na Kurir televiziji i ove nedelje sa svojim gostima otvara sve aktuelne teme.

Objavljeno:

O fudbalu mnogi znaju sve, ali o Svetskom prvenstvu u Kataru najviše muška populacija. Ipak, i poneka žena se razume u sport i sportska dešavanja, šta astrologija otkriva na tu temu i da li poznata astrološkinja veruje u našu reprezentaciju saznajte u nedelju od 13 časova!

Ove nedelje glumice Miona Marković, Dragana Dabović i Divna Marić otkrivaju kada je glumcima zaista teško, ali i kako gledati sa vedrije strane na one manje lepe stvari u životu. U tome će nam pomoći i popularna pevačica Ana Sević, ali i astrološkinja Jelena Đokić i umetnica Suzana Gigić Art.

Suzana Petričević
foto: promo

Uz neodoljive ukuse nedeljnog ručka koji i vi možete pripremiti jednostavno uz pomoć praktičnih saveta voditelja i šefa kuhinje, Dejana Šutanovca ove nedelje probamo domaći džem od šljiva, kao i krilca i brze naćose za uživanje pored tv ekrana.

Pored zanimljivih priča uživaćemo, kao i uvek, u muzici i zanimljivim igrama u kojima su se gosti jedva snašli jer krckati orahe nije uvek lako, mada može da bude zabavno.

Ne propustite nedeljnu razbribrigu uz korisne savete od 13 časova na Kurir televiziji, jer i pored svega vredi se opustiti uz prepričane doživljaje komičara Kruševac Geto i Jasmine Stijović. Pričaće se!

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.