NIJE SAMO MILICA MILŠA: I ovi glumci ne žele više da snimaju IGRU SUDBINE
Igra sudbine, Foto: Printscreen/prvatv

ESPRESO OTKRIVA

NIJE SAMO MILICA MILŠA: I ovi glumci ne žele više da snimaju IGRU SUDBINE

Novi problemi za produkciju.

Objavljeno: 21:03h

Juče smo ekkluzivno otkrili da je autor scenarija serije "Igra sudbine" Žarko Jokanović prekinuo saradnju sa produkcijom koja je odgovorna za snimanje novih epizoda ove popularne serije, a da je i Milica Milša stavila tačku na snimanje novih epizoda serije koja ima oko 600 epizoda, što je najdugovečnija neka domaća serija na ovim prostorima.

"Prva" je na društvenim mrežama objavila da je "Igra sudbine" na zasluženoj pauzi. Međutim, pitanje je da li će ta pauza trajati malo duže. Pogotovo jer, kako Espreso saznaje, Žarko i Milica nisu jedini koji su napustili tim ove serije.

1 / 5 Foto: Espreso

Naime, kako Espreso saznaje, još neka zvučna imena više neće biti deo ove serije. Sandra Bugarski, poznatija po ulozi Pančete u seriji, zatim Danica Ristovski (Aidina tetka) i Snežana Savić, koja u seriji glumi groficu, takođe više neće glumiti u ovoj seriji.

Planirano je da se nastavi snimanje novih epizoda u ponedeljak, a da nove epizode počnu da se emituju za nešto više od dve nedelje, ali je pored novih problema pitanje da li će tim uspeti tako brzo da se organizuje s obzirom na to su proteklih dana iz celog projekta izašli neki ljudi koji su bili osnova "Igre sudbine" od prve epizode.

Bonus video:

01:16

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.