OBOŽAVALI STE JE KAO VODITELJKU "PAROVA": Malo ko zna PROŠLOST Bojane Ristivojević, a danas je OZBILJNA MOĆNICA
Foto: Printscreen

opa, maco!

OBOŽAVALI STE JE KAO VODITELJKU "PAROVA": Malo ko zna PROŠLOST Bojane Ristivojević, a danas je OZBILJNA MOĆNICA

Malo ko zna šta je bila pre nego što je postala voditeljka

Objavljeno: 14:02h

Bojanu Ristivojević je šira publika upoznala kroz vođenje rijaliti programa "Parovi" na Hepi televiziji, a nakon toga se prebacila na drugu televiziju i odlučila se za Jutarnji program na TV Prvoj, što je mnoge u tom trenutku iznenadilo, ali istovremeno i obradovalo zato što će voditeljku gledati u potpuno drugačijem formatu.

Voditeljka je sama bila učesnik rijalitija nekada. Naime, Bojanu je domaća javnost upoznala tokom učešća u prvoj sezoni rijalitija "Maldivi" koja se na emitovala 2011. godine.

S obzirom na to da se tokom tog šoua pokazala kao šarmantna i elokventna mlada dama, ubrzo je postala voditeljka.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Bojana je bila voditelj nekoliko zabavnih emisija sve do 2015. godine kada je počela da vodi "Parove 3". Od tada njena popularnost, zajedno sa učesnicima skandaloznog rijalitija, počela da raste, a danas je jedna od omiljenih voditeljki.

Podsetimo, Bojana se tokom trudnoće rastala se partnerom, ali sa njim je ostala u dobrim odnosima i, kako je nedavno istakla, on joj pomaže u odgajanju njihove ćerke Mitre. Međutim, kako je kazala taj trenutak je doživela kao svoj najveći poraz.

- To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom - istakla je Bojana za Story.

1 / 7 Foto: Instagram

Inače, u poslednje vreme mnogi komentarišu voditeljkin izgled, upravo zato što je nakon šest meseci od porođaja uspela da dovede svoju liniju u top formu, dok drugi konstatuju da se zgodna Bojana podvrgla sitnim estetskim korekcijama, ali da je i dalje zadržala svoju prirodnu lepotu i neodoljiv osmeh.

Bojana Ristivojević je krajem prošle godine na svet donela svoje prvo dete, a na proleće se već vratila na posao, pa ponovo vodi jutarnji program na TV Prva.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.