JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA ANI NIKOLIĆ: Za ove reči je potrebna BAŠ VELIKA HRABROST, svi u velikom ŠOKU
Foto: RTV Pink printscreen

opasno

JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA ANI NIKOLIĆ: Za ove reči je potrebna BAŠ VELIKA HRABROST, svi u velikom ŠOKU

Naime, voditeljka je podržala pevačicu koja je napala Rastu i njegovo ponašanje kao roditelja i naglasila da je Ana pre svega dobar čovek

Objavljeno:

Večeras su se voditeljka Jovana Jeremić i pevačica Ana Nikolić pojavile na master klasu frizera Borisa Obreškog, a tom prilikom je Jovana prokomentarisala nedavni konflikt koji je Ana imala sa svojim bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom!

Ana Nikolić nije želela da daje izjave uz objašnjenje da je imala "zubersku intervenciju", ali je zato Jovana Jeremić imala komentar!

Naime, voditeljka je podržala pevačicu koja je napala Rastu i njegovo ponašanje kao roditelja i naglasila da je Ana pre svega dobar čovek, kao i da zaista ima raznih očeva.

1 / 7 Foto: Printscreen

- Anu na bezobrazan način provlače kroz medije. Ana je pre svega dobar čovek. I ja zato uvek stanem na stranu onih koji su dobri i apsolutno je podržavam. Svi su mnogo veliki, a kada žena ode, verujte mi, te alimentacije su mizerne i ponašanje očeva... - rekla je Jeremićeva, a šta je još izjavila možete saznati u videu na početku teksta.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.