"PROKLETO TAČNO, DOBRA SAM U KREVETU" Isplivale Ninine provokativne fotke u VRELOJ pozi, na njoj samo ČIPKA
Foto: Profimedia

VRELA KO AFRIKA

"PROKLETO TAČNO, DOBRA SAM U KREVETU" Isplivale Ninine provokativne fotke u VRELOJ pozi, na njoj samo ČIPKA

Sve je dodatno podgrejala lascivnim komentarom pored fotografije.

Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih hrvatskih manekenki Nina Morić, koja već godinama živi i radi u Italiji, nedavno je podgrejala atmosferu na Instagramu.

Nina je pozirala u provokativnoj kombinaciji - haljini od prozirne crne čipke sa volanima, pride zauzevši izazovnu pozu na krevetu.

Sve je dodatno podgrejala lascivnim komentarom pored fotografije.

Nina Morić
foto: Profimedia

"Prokleto tačno, dobra sam u krevetu. Mogu da spavam danima", našalila se manekenka, ali je svakako zagolicala maštu publici. Morićeva je dobila preko 15 hiljada lajkova i na stotine komplimenata. "Ludo dobro izgledaš", "Majko moja, kakva žena", "Kao i uvek - savršena si", "Spektakularno", "Jedinstvena lepotica", "Toliko si seksi da nema živog čoveka koji bi ti odoleo", samo su neki u moru komentara.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ova 45-godišnjakinja u poslednje vreme rado deli svoje golišave, seksi fotke na Instagramu, što ranije nije bio slučaj, no čini se da joj nova ljubav prija i da joj je dala krila. Naime, lepa Hrvatica već neko vreme uživa u romansi sa 9 godina mlađim plastičnim hirurgom Karlom Galatom.

Nina je ponovo i u dobrim odnosima sa bivšim suprugom Fabriciom, uprkos brojnim burnim, javnim svađama, a čak se nedavno fotografisala sa njim i njihovim sinom Karlosom, sa kojim takođe ima turbulentan odnos. Karlos je prošle godine javno optužio oca da ga tuče i rekao da voli svoju majku najviše na svetu, ali je pre toga u više navrata javno bacao drvlje i kamenje i na Ninu.

Podsetimo, gospođica Morić rođena je u Zagrebu, a u svet modelinga ušla je još kao tinejdžerka i 1995. ovenčana je i titulom mis Hrvatske, da bi samo godinu dana kasnije osvojila treće mesto na takmičenju za Elitovo lice godine. Tada je i otpočeo njen proboj na evropsko tržište, a svetsku slavu stekla je u spotu Riki Martina "Livin La Vida loca", koji je prštao od eksplozivnih scena u kojima je upravo Nina bila u prvom planu.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.