MORAĆETE DVA PUTA DA PROTRLJATE OČI! Mnogi ne znaju da je ova USPEŠNA ŽENA rođena SESTRA Mirjane Bobić Mojsilović
Foto: Vladimir Šporčić

divno!

MORAĆETE DVA PUTA DA PROTRLJATE OČI! Mnogi ne znaju da je ova USPEŠNA ŽENA rođena SESTRA Mirjane Bobić Mojsilović

Sličnost sa književnicom i voditeljkom je neverovatna

Objavljeno:

Književnica Mirjana Bobić Mojsilović ima rođenu sestru i to bliznakinju koja ne voli da se eksponira u javnosti. Zorica Tomić je srpski kulturolog, komunikolog, sociolog, publicista i kolumnista i vanredni profesor Filozofskog fakulteta.

Zorica je sada bila deo jedne kampanje i učesnica događaja na kom je govorila, te ju je javnost posle dužeg vremena videla.

Sličnost sa književnicom i voditeljkom je neverovatna, a Mirjana nikada nije krila koliko su bliske, pa je jednom prilikom i otkrila kako je to imati blizanca.

1 / 5 Foto: instagramscreen

- Kad imaš blizanca to je poseban dar od Boga i to je, za normalne ljude koji nisu tokom života imali neka oštećenja, deo morlanog stausa u kom si naučio da deliš. Sebičnost je isključena. Zorica i ja smo morale da se borimo za pažnju roditelja i čuvamo jedna drugu. Mi smo i danas najbolje prijateljice, čujemo se dvadeset puta u toku dana, družimo se i imamo naš mali svet. Ta ljubav i potreba da štitiš nekog drugog to je odnos u kom rasteš, sa idejom da nisi sam – rekla je ona ranije za medije.

1 / 2 Foto: Print Screen Youtube

Zorica inače nije pobornik društvenih mreža, bavi fenomenom modernih medija i njihovim efektima. Svojevremeno je bila na dužnosti opunomoćenog ambasadora Republike Srbije pri Stalnoj delegaciji Republike Srbije pri UNESKO u Parizu.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.