NEKADA MEGA ZVEZDA ĆIRA, A SADA CRNO ISPOD NOKTIJU: Zastaće vam KNEDLA U GRLU kad vidite GDE pevač ŽIVI
Foto: Espreso

KO BI REKAO?

NEKADA MEGA ZVEZDA ĆIRA, A SADA CRNO ISPOD NOKTIJU: Zastaće vam KNEDLA U GRLU kad vidite GDE pevač ŽIVI

Malo ko zna za ovo

Objavljeno: 12:35h

Pevač Dejan Ćirković, poznatiji kao Ćira, bio je popularan pevač narodne muzike devedesetih.

On danas živi potpuno drugačijim životom i van granica naše zemlje. Naime, Ćira 25 godina živi u Štutgartu, a prošle godine se oglasio otkrivši da mu je teško pala situacija sa korona virusa, da nije mogao da posećuje rodbinu i prijatelje u Srbiji, kao i da jedva čeka da se vrati u domovinu.

Sada otkriva da živi u kolibi iznad Štutgarta i da se posvetio poljoprivredi.

"Tu sam od marta prošle godine, sad će da bude tačno godinu dana kako sam u kolibi", rekao je pevač i opisao kakva je situacija u Nemačkoj.

Ćira
foto: Aleksandra Čolić

"Od 2. novembra do danas je sve zatvoreno, samo rade prodavnice za hranu. Ni frizerski saloni, ni kafići ni restorani, ništa ne radi, u gradu nema žive duše. Imali smo i policijski čas, pa su ga ukinuli, al' šta nam vredi kada nemamo gde da idemo?"

Pevač je zbog situacije rešio da se obezbedi na vreme, pa je posadio povrće za sopstvene potrebe.

"Za sada imam samo beli luk, ali na proleće će biti i drugog povrća. Za svaki slučaj da se nađe. Nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom", rekao je pevač i dodao:

"Nadam se da ču polovinom marta uspeti da dođem u Srbiju. Ovde je zabranjeno okupljanje, ali mi nekad kršimo to pravila, mada ne bude nas nikad više od dvoje, troje. Skupimo se kada je lepo vreme i roštiljamo uz rakiju".

Za Ćiru kažu da je jedan od najduhovitijih pevača na estradi. On je jednom prilikim otkrio da je mnoge teške životne situacije prebrodio zahvaljujući svojim dugogodišnjim prijateljima iz Srbije, a najviše mu je pomogao Saša Popović, kojem je bio prinuđen da otkaže saradnju.

Naime, zbog brojnih televizijskih gostovanja Ćira iz Štutgarta, u kom živi 25 godina, dolazi u Beograd, te se s vremena na vreme desi da zaboravi da ponese svečaniju garderobu, pa bude primoran da potraži nešto u Popovićevom ormaru. Međutim, kako kaže, više mu to ne odgovara.

1 / 2 Foto: Printscreen Youtube

- Smršao je baš, pa svu garderobu skrati vamo, smanji tamo, to mi više ne odgovara. Ali nema veze, ako su cipele manji broj, malo sprčim prste i za jedno snimanje to nije problem - našalio se Ćira i rekao da mu Saša dođe kao glavni stilista kod kojeg i odseda kada boravi u Srbiji. Osim konfekcijskog broja, Popović i on imaju isti ukus, pa tako često na sebe obuče sve što nosi i Saša.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.