BILA JE SA SINIŠOM MIHAJLOVIĆEM, ALI I SA OVIM MOĆNIKOM: Pevačici su FUDBALERI slaba tačka, ovako izgleda DANAS
Foto: Printscreen Youtube

kakav haos!

BILA JE SA SINIŠOM MIHAJLOVIĆEM, ALI I SA OVIM MOĆNIKOM: Pevačici su FUDBALERI slaba tačka, ovako izgleda DANAS

Pričalo se da je zavela i čuvenog fudbalera Paola Maldinija.

Objavljeno: 11:12h

Pevačica Andrijana Anči Dabetić i bivša mis Jugoslavije, devedesetih je bila omiljena i među fudbalerima. Kako kaže najveća ljubav joj je bio Vladan Lukić, a otkrila je i detalje veze sa Sinišom Mihajlovićem.

Anči je, naime, dovođena i u vezu sa nekadašnjom zvezdom fudbalskog kluba Milan Paolom Maldinijem, na čijim utakmicama je u to vreme često bila viđena. Pričalo se da si zavela i čuvenog fudbalera Paola Maldinija.

- Tako bih volela da je to tačno, ali nije. On je jedan od najlepših fudbalera. Zabuna je nastala jer sam u to vreme često bila u Milanu i išla na utakmice. Moj tadašnji dečko je ličio na Maldinija. Neki novinar me je pozvao i rekao da sam viđena na stadionu, da ne prijavljujem ko mi je dečko i tako je ta priča otišla. A ja sam Paola videla na utakmicama i jednom u diskoteci.

"Sa Sinišom Mihajlovićem je bilo slatko"

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Giorgio Benvenuti

- Sa Sinišom Mihajlovićem je bilo zanimljivo i slatko, bio je na mom rođendanu, otvarao je šampanjac. To je kratko trajalo. Nismo imali mnogo vremena za nas. Te godine sam osvojila titulu mis i pevala sam. Od sedam dana šest sam radila. On je živeo u Đenovi. Imao je pauzu u prvenstvu, planirao je more, ali sam ja imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone. Takođe, nisam htela da budem samo devojka nekog fudbalera. Videli smo se posle toga možda jednom, dva puta na nekim dešavanjima.

Vladan Lukić
foto: Fonet Aleksandar Levajković

Otkrila je kako je izgledala ljubav sa Lukićem.

- Zabavljali smo se dve godine. Svedoci našeg upoznavanja su Keba i Bane Obradović. Bio je na parkingu i čekao majstora. Mi smo naišli, upoznali smo se i ja sam mu rekla da su najverovatnije svećice. Sevnule su varnice, razmenili smo brojeve telefona, posle nekoliko dana smo se videli i ušli smo u jedan lep odnos. Njegovi roditelji su me prihvatili kao svoje dete. On je posle otišao preko, ali ja opet zbog svoje karijere nisam htela da idem. Veza je trajala još neko vreme, pa smo se rastali.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/andrijanadabetic_official

Kako kaže, slaba je na fudbalere, a sada je to slučaj sa Zlatanom Ibrahimovićem.

- Jesam. Sad sam fascinirana Zlatanom Ibrahimovićem. E sad, što on voli starije gospođe od sebe, i to još plave, ne znam šta bih rekla. Ide mi u prilog. Kad bismo se sreli, sigurno bi sevnule varnice, a i sevnuće.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.