OGLAŠAVANJE NIKOLINE PIŠEK IZAZVALO OGROMNE REAKCIJE: Tiče se deteta
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

iskrena

OGLAŠAVANJE NIKOLINE PIŠEK IZAZVALO OGROMNE REAKCIJE: Tiče se deteta

Posle smrti supruga, Nikolina vodi medijske bitke sa svekrom, Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof, oko imovine

Objavljeno: 17:43h

Voditeljka Nikolina Pišek se trudi da posle smrti supruga Vidoja Ristovića nastavi da živi normalan život. Najpre se vratila svom novinarskom poslu, ali i brizi o ćerkama.

S obzirom na to da živi u Zagrebu, a poslom je vezana za Beograd, Pišekova ističe da je potrebna velika organizacija i žrtva, a na sve to, otežavajuća okolnost je što je samohrana majka.

- Organizacijski prilično umara i mnogo vremena konzumira. Uz to, sada sam po prvi put u životu samohrana majka u punom smislu te reči i to je zaista teško - ispričala je Pišek i dodala da se neprestano trudi da naslednice izvede na pravi put.

- Jednom sam uspela i ponovno ću, iako je sada u puno težim okolnostima i zahtevnije - kazala je Pišekova.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

Podsetimo, Nikolina ima dve ćerke, sedmogodišnju Unu Sofiju , koju je dobila s pokojnim istoričarom umetnosti i Hanu, iz veze s novinarom Markom Cigojem.

Posle smrti supruga, Nikolina vodi medijske bitke sa svekrom, Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof, oko imovine.

- Nikolina je alava i gleda samo lični interes i novac. Verujem da će pokušati sve da otuđi, daće svom bratu ili nekome samo da Matea ne dobije. Ona je zlo i naopako! Ma ona je reinkarnacija jednog od koljača iz Jasenovca. Kao ucveljena, plače, a nosi cvetne haljine dok joj se muž nije ni ohladio - ispričao je Miša Grof.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.