JELENA KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA: Nacija će se onesvestiti FOTO
Jelena Karleuša, Foto: Aleksa Petrović

diva

JELENA KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA: Nacija će se onesvestiti FOTO

Pevačica se obratila po svemu sudeći svojim pratiocima

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša kivna je što dobija negativne komentare pratilaca, pa se oglasila oštrom porukom na Instagramu svima koji je hejtuju iz bilo kog razloga.

Ipak, pohvalila je i one koji je podržavaju, a sve o sebi napisala je u superlativu.

1 / 9 Foto: Aleksa Petrović

- Zli ljudi... Morate da prestanete da me ogovarate, da mi zavidite i da me mrzite. Dobićete rak od stresa. Duboko udahnite i idite na nečiji drugi profil. Možete vi to. Spasite se, ko je loše mislio o meni, kukala mu majka. Ajd polako... Jer ovu boginju (divu i kraljicu), zabole za vaše nebitno mišeljenje i tri pratioca (A i žao mi je da pocrkate, mada ste go*na). A vi koji me volite i koji pišete najdivnije poruke i komentare, hvala vam što me svakodnevno podsećate koliko sam najlepša i najbolja - poručila je JK, nakon što je juče psovala Milana Topalovića Topalka, jer je okačio fotografiju iz lova.

- U stvari, ja sam savršena. Savršeno biće. Život je lep. Kao ja. I zato slobodno pišite još, volim to da čitam. Moja lepota leči, popravlja vam raspoloženje i dan čini obasjan sunčevim zracima. Jedna lepa misao o meni donosi sreću. I zato uplatite loto. Anđeo je među vama. Moja muzika je dokaz van vremenske božanske energije. Živite u JK eri srećni zbog mogućnosti - smatra Jelena.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Podsetimo, ona je Topalku poručila da je "psihopata i indijanac", a komentar koji je redakcija 24sedam dobila od pevača bila je iznenađujuće blaga.

- Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram - napisao je on, a Jelena mu je uputila brutalan komentar:

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen

- I meni je ta puška potrebna, da te ZAUVEK DETOKSIRAM psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi?? J*bem ti mater bolesnu! - odbrusila mu je Karleuša.

Bonus video:

06:27

Jelena Karleuša o glumcima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.