Egzotično nema šta! A ko je tajanstveni mladoženja?! Soraja PLANIRA VENČANJE na Azurnoj obali! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen / Instagram / sorajavucelic

opa!

Egzotično nema šta! A ko je tajanstveni mladoženja?! Soraja PLANIRA VENČANJE na Azurnoj obali! (FOTO) (VIDEO)

Volela bih da se udam na nekoj egzotičnoj destinaciji, ali i da proslavim venčanje sa prijateljima u Beogradu, rekla je starleta
Objavljeno:

Soraja Vučelić je vrlo zatvorena kada je reč o njenom privatnom životu. Iako je nedavno uslikana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kako razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem, po povratku iz Tajlanda, starleta je kazala da nema dečka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Više od 230 hiljada njenih pratilaca imalo je priliku na Instagramu da vidi Soraju u venčanici budući da je učestvovala na Sajmu venčanica, a ona je sada otkrila i kako zamišlja svoju svadbu.

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

- Volela bih da se udam na nekoj egzotičnoj destinaciji, ali i da proslavim venčanje sa prijateljima u Beogradu. Najbolje bi bilo, ako budem imala mogućnosti, da platim karte i smeštaj svojim prijateljima, pa da dođu svi na obalu mora, gde bi bila svadba. Azurna obala je meni najlepša, tako da je to destinacija na kojoj bih volela da izgovorim to sudnonosno "da" - rekla je Soraja za Alo.

Iako joj je venčanica odlično stajala, Soraja priznaje da se ugojila, a kako se šuškalo da je vadila rebra kako bi suzila struk, ona to negira.

A video posted by Sara (@sorajavucelic) on

- Super se osećam u venčanici i sada mi je struk 60, a bio je 50 centimetara. Nisam vadila rebra, jer da jesam, ne bi mi se povećao. Mada, kada sam čula da to postoji, pozvala sam svog lekara i pitala ga da mi to uradi, a on mi je rekao: „Nemoj da me zamaraš tim glupostima, ako nađeš nekoga ko će ti to uraditi, pokloniću ti tu intervenciju“. Tada sam dugo zamišljala kako se to radi, kao, neko ti napravi raz na stomaku, slomi rebra i iščupa ih. Deluje neverovatno - rekla je Soraja.

Kada će Soraja predstaviti javnosti svog izabranika i da li će sudbonosno "da" izgovoriti na Azurnoj obali, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: ESPRESO HELIJUM: Knez napunio pluća do kraja...Ma, kakav crtani film, ovo je HIT

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.