"ANĐELA I NAĐA ĆE ZA MESEC DANA UMRETI, ONE VIŠE NEMAJU OCA": Oglasio se ZORAN i frapirao NACIJU NOVIM SNIMKOM
Foto: Instagram printscreen/andjelica

ovo je šokantno

"ANĐELA I NAĐA ĆE ZA MESEC DANA UMRETI, ONE VIŠE NEMAJU OCA": Oglasio se ZORAN i frapirao NACIJU NOVIM SNIMKOM

Ipak, mnogi su primetili da one sada žive sa majkom, da je stan potpuno nov i nepoznat, a jutuberke nisu otkrile u kom gradu se nalaze

Objavljeno:

Pre više od mesec dana Srbija je bila na nogama zbog naših najpoznatijih jutuberki Anđele i Nađe.

Prisećamo, njihov otac je objavio video u okviru kog je tvrdio da su mu ćerke, rođaka i supruga nestale. Dan kasnije objavio je da su one dobro, te da je razlog njihovog nestanka to što su odlučile da napuste konkretno njega.

Nedeljama se niko nije oglašavao, a pre par dana Anđela i Nađa su objavile "povratnički" video gde su izjavile kako se njihov život menja iz korena, te da ne žele ništa detaljnije da dele sa publiku, a da će na svaka dva dana da objavljuju zabavne klipove baš kao što je to bio slučaj pre sporne situacije.

Ipak, mnogi su primetili da one sada žive sa majkom, da je stan potpuno nov i nepoznat, a jutuberke nisu otkrile u kom gradu se nalaze.

Da se strasti nisu stišale pokazao je najnoviji video Zorana Đorđevića, njihovog oca, koji je na svom Instagram profilu kroz 25 minuta izneo niz skandaloznih detalja.

Njihov otac tvrdi da su one uzele šifre od svih naloga, da su otvorile bolovanje u porodičnoj firmi, ali da će ih od prvog čekati otkaz.

Izjavio je da on to nije zaslužio i da sumnja da je do sada on njima značio samo kao finansijer.

1 / 5 Foto: Printscreen

Takođe, Zoran javno traži od svoje supruge razvod braka, potražuje plac koji je poklonio Anđeli i Nađi, a kao poslednje, zahteva da smatraju kako je on za njih mrtav, te da ga više nemaju.

On je kroz suze i bes rekao kako će Anđela i Nađa biti za mesec dana mrtve zbog toga što će ostati bez novca i kako one nisu naučile da vode uobičajan način života, već da uživaju u raskoši i bogatstvu.

Kako će se sve završiti ostaje nam da vidimo, a Zoranov video snimak pogledajte u nastavku:

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.