ESPRESO PAPARACO UHVATIO MILICU PAVLOVIĆ U ZAGRLJAJU POZNATOG MUŠKARCA: Stegao i ne pušta, ONA SIJA OD SREĆE (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

pametna žena

ESPRESO PAPARACO UHVATIO MILICU PAVLOVIĆ U ZAGRLJAJU POZNATOG MUŠKARCA: Stegao i ne pušta, ONA SIJA OD SREĆE (FOTO)

Svi ga odlično znate

Objavljeno: 14:46h

Milica Pavlović pre par sati se pojavila na pres konferenciji kojom najavljuje svoj spektakularni koncert u Nišu 11. februara 2023, a ekipa Espreso porala došla je da sve isprati.

Ona je prva zvezda Granda koja će održati solisticki koncert u tako velikom gradu. Kako je rekla Pavlovićka, Saša Popović je podržava i raduje se njenom uspehu.

milica pavlović
foto: Nenad Kostić

U brojnim intervjuima često je govorila da je se muškarci plaše, a njen ljubavni život je večita enigma.

Lepa pevačica trenutno je sama, i radi punom parom, a pre izvesnog vremena prvi put se osvrnula na svoj ljubavni život i otkrila da u njenoj prošlosti postoje stvari zbog koje je danas nepoverljiva prema muškom polu.

- Ja sam zbir svih dobrih i loših stvari koje su mi se desile i svakako da su neke ostavile ozbiljan trag na moju ličnost i formirale strah od ljubavi. Preciznije, bojazan od toga da ću biti ostavljena, izneverena, razočarana, ponižena i da će neko obrisati pod mojim osećanjima. Na pragu punoletstva doživela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu, bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu. Nakon svega što se desilo, nesvesno sam podigla zid oko sebe. Sa ove tačke gledišta shvatam da čitavu situaciju nije trebalo da doživim tragično i dozvolim da to do te mere utiče na moj život, da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepoverljiva i paranoična. Često kažem da taj deo moje prošlosti spada u kutiju mojih mračnih tajni - ispričala je Milica jednom prilikom.

1 / 3 Foto: Marija Ćorić

Espreso paparaco je uhvatio trenutak kada je Micu grlio dobro poznati muškarac. Naime, ona se topila u njegovom zagrljaju, a ljudi su se pitali ko je. Kada se okrenuo shvatili su da je reč o fotografu Dušanu Petroviću

Dušan Petrović ispričao je jednom prilikom kako je upoznao Milicu Pavlović

.‒ Upoznali smo se 2012. i moram da priznam da sam, kada su mi rekli „idemo na sastanak sa Milicom Pavlović“, bio u fazonu: „Vau, idem da se upoznam sa Milicom Pavlović“! Ja sam bio njen fan od samog početka. Ovo je već deseta godina kako radimo i kako se znamo i družimo. Nas dvoje se mnogo volimo.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.