FOTOGRAFIJA SA SETA ISCURELA NA DRUŠTVENE MREŽE: Nikola Kojo u krevetu sa OVOM poznatom damom FOTO
Nikola Kojo, Foto: Dragan Udovičić

detalji

FOTOGRAFIJA SA SETA ISCURELA NA DRUŠTVENE MREŽE: Nikola Kojo u krevetu sa OVOM poznatom damom FOTO

Partnerka Nikole Koja ovog puta bila je njegova dobra koleginica

Objavljeno: 22:25h

Komentar koji glasi "Na ovo se čekalo" a koji se odnosi na to što vidimo glumca Nikolu Koja u krevetu sa koleginicom Brankom Katić nije usmeren na sam taj čin već na činjenicu da je posle dužeg vremena Branka ponovo bila partnerka Nikole Koja na ekranu - ovog puta televizijskom.

Do skoro ste ih gledali kao roditelje mladog Aljoše u hit seriji "U klinču" a taj projekat omogućio im je da ponovo budu direktni partneri nakon davno snimljenog hita "Mi nismo anđeli".

1 / 7 Foto: © ATA Images

Partnerka Nikole Koja, stoga, u ovom slučaju samo je bila televizijska ali fotografija na kojoj ih vidimo u krevetu zbilja je privukla značajnu pažnju.

Naravno, oboje su se dosta promenili od perioda u kojem su snimali "Anđele", ali hemija između ovog dvojca ostala je na visokom nivou, baš kao i veliki talenti po kojima su poznati.

- Veoma mi je drago što sam ponovo sa Kojom, tolike godine se volimo i podržavamo. Kao i nekada, sa njim je uvek puno smeha i zabave već na probama - izjavila je tokom snimanja prve sezone pomenute serije Branka Katić, partnerka Nikole Koja u seriji, a sudeći po popularnosti koju je ostvarenje "U klinču" dobilo gledaćemo ih zajedno i u nastavku.

Bonus video:

02:39

Nikola Kojo za Kurir TV: Režirao sam više od 100 reklama

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.