PODMLADILA SE ZA 20 GODINA: Snežana Đurišić doterala liniju, ali zbog nove haljine je napali na Instagramu
Snežana Đurišić, Foto: Printscreen

izgled

PODMLADILA SE ZA 20 GODINA: Snežana Đurišić doterala liniju, ali zbog nove haljine je napali na Instagramu

Snežana Đurišić pokazala vitku liniju u lepršavoj haljini bez rukava na snimanju Zvezda Granda. Ipak, nisu svi zadovoljni - mnogi je napadaju da nije za nju!

Objavljeno: 19:09h

Na modne kombinacije Snežane Đurišić retko kad ima negativnih komentara. Pevačica se oblači uglavnom svedeno i elegantno, a poznato je i da pomalo kuburi s viškom kilograma.

Ni ona to ne krije, pa je više puta govorila i kako je uspela da dotera liniju. Sada je pokazala novu, vitkiju figuru i odlučila se za smelu haljinu bez rukava, ali su obožavaoci na Instagramu bili podeljenih mišljenja.

1 / 9 Foto: RTV Pink printscreen

Svetloplava osnova tkanine lepo istiže Snežanine oči, a "ruska kragna" je dobar izbor uz kosu podignutu uz punđu. Međutim, haljina je pripijena uz telo, otkriva ruke i mnogi kažu da je pevačica "mogla i bolje".

"Ipak je ovo letnja haljina" i "Deluje nezgrapno", neki su od komentara. "Možda je samo nespretno napravljena fotografija", reči su jedne obožavateljke.

Snežana se trudi da nema prevelike oscilacije u kilaži. Svojevremeno je priznala da je morala smrša čak 21 kilogram, a to je uspela zahvaljujući specijalnoj ishrani.

"Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi pa sam dva meseca jela samo lubenice i pila sok od njih", objasnila je tokom jednog televizijskog gostovanja.

Bonus video:

05:16

Snežana Đurišić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.