SA OVOM ŽENOM KNEZ DELI POSTELJU: Lud za PRSATOM PLAVUŠOM, a SUDBINA ih je ponovo SPOJILA (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

divno

SA OVOM ŽENOM KNEZ DELI POSTELJU: Lud za PRSATOM PLAVUŠOM, a SUDBINA ih je ponovo SPOJILA (FOTO)

Ona je njegova velika ljubav

Objavljeno:

Pevač Nenad Knežević Knez već dugo je u vezi sa Tatjanom Tat, a njih dvoje su prošle godine progovorili o svojoj ljubavi i planovima za budućnost.

Upoznali su se još više od dvadeset pet godina na jednom Knezovom nastupu u Parizu, u kojem je Tatjana, rodom iz Paraćina, živela i radila čak 35 godina. Tada nije bilo povoljnih okolnosti kako bi njihova romansa započela, te je svako nastavio svojim putem. Sudbina je odredila da se njih dvoje ne vide narednih dvadeset godina, oboje su nastavili dalje i dobili po dve ćerke.

Međutim, pre nekoliko godina godina, u maju, usledio je sudbonosan susret.

– Videli smo se u Paraćinu, prišla sam Nenadu i pitala ga da li me se seća. Rekla sam mu da smo se upoznali u Parizu pre dvadeset godina i da sam mu tada otkrila da me tamo zovu Tina, a on je tada odgovorio da baš pravi pesmu koja se zove „Tina bambina“. Bio je malo zamišljen, ali je odgovorio da se seća tog trenutka – rekla je Tatjana, a Knez potvrđuje da je zaista bilo tako.

Nenad Knežević Knez
foto: Aleksandar Stojanović

Oni su nedavno progovorili o venčanju.

“Petog maja biće devet godina kako smo zajedno, vreme prolazi meteorskom brzinom. I dalje nam je predivno, uživamo u svakom zajedničkom danu, srećni smo i zaljubljeni”, rekao je Knez za Story.

“Naša veza svakako napreduje, a papir bi taj napredak samo ozvaničio, što nam je sekundarna stvar. Venčanje će biti održano, a voleli bismo da u organizaciji te ceremonije budemo originalni i da to bude nešto što ćemo pamtiti. Sam čin ne vidimo kao nešto što mora da se odradi, već zaista hoćemo da mu se posvetimo”, dodao je on za pomenuti medij.

1 / 6 Foto: Instagram

“Prioritet nam je da se venčamo u Parizu, gde bismo napravili građansko venčanje, ali pandemija nas je malo poremetila. Takođe, osuđivali su nas u nekim medijima jer su tu namereu protumačili kao bahatu. Želja nam je da to organizujemo za nas i naše prijatelje, a to što želimo da gosti uživaju kako dolikuje, naša je stvar. Mi smo hednosti i umemo da dočekamo i ispratimo svoje goste”, rekla je Tatjana za Story.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.