MILICA PAVLOVIĆ već PAKUJE KOFERE za Dubai: Želim da Srbija bude PRVAK SVETA u fudbalu!
Milica Pavlović, Foto: ATA images

bravo

MILICA PAVLOVIĆ već PAKUJE KOFERE za Dubai: Želim da Srbija bude PRVAK SVETA u fudbalu!

Polako ulazimo u poslednju nedelju odbrojavanja do svetskog prvenstva u fudbalu, koje će biti održano u Katru i koji veliki deo naše nacije željno iščekuje.

Objavljeno:

Najvatreniji srpski navijači su svakako na vreme obezbedili svoju kartu za događaj koji prati kompletna planeta, ali će većina njih biti smeštena u Dubaiju, budući da su kapaciteti u Katru odavno popunjeni do maksimuma.

U čast naših fudbalera i navijača organizovana je takozvana fan zona u Dubaiju u okviru koje će nekoliko srpskih zvezda održati koncerte, a čast da prva nastupi i to samo jedan dan uoči prve utakmice naše reprezentacije pripala je mladoj muzičkoj zvezdi Milici Pavlović.

milica pavlović
foto: NEMANJA NIKOLIĆ

Milica će nastupiti 23. Novembra u „Emirates Sports Hotel-u“ u Dubaiju sa početkom od 23 časova po lokalnom vremenu.

Kako ističe Seksi Senjorita, veoma se raduje što će biti deo ekipe koja će bodriti naše fudbalere i biti im podrška uoči prve utakmice protiv reprezentacije Brazila.

- Iskreno, baš se radujem i jedva čekam taj koncert, jer je povod zaista važan. Čast mi je što ću na neki način biti deo ekipe koja će bodriti našu reprezentaciju i sigurna sam da ćemo im svi zajedno preneti dobru energiju i biti im vetar u leđa. Znam da imamo neverovatno dobar tim i da je naš selektor Dragan Stojković Piksi uradio fenomenalan posao, tako da čvrsto verujem u najbolji mogući ishod. Srbija ima jak tim i mislim da ako budemo imali malo sreće, da možemo da budemo prvaci sveta – kaže Pavlovićeva, a zatim dodaje da je vatreni navijač naše reprezentacije.

- Volim sport i veoma sam strastveni navijač, a kako generalno u životu ne volim da gubim, svaku utakmicu koju igra naš tim doživljavam veoma lično i umem prilično da se nerviram i da budem nervozna kada rezultat nije ono što naša nacija očekuje. Ali, isto tako sam i veliki optimista, pa uvek verujem da i u poslednjem minutu sve može da se promeni. Svakako, ja sam već ponosna na naše momke i sve vreme im šaljem dobru i pozitivnu energiju – zaključila je Milica uz osmeh.

1 / 10 Foto: ATA images

Pavlovićeva će na koncertu u Dubaiju publiku prodrmati svojim velikim hitovima poput pesama “Boginja”, “Mogla Sam”, “Seksi Senorita”, ali će otpevati i svoje nove hitove poput “Provereno” i “Šećeru” koje se nalaze na albumu “Posesivna”, koji je uradila u saradnji sa srpskim “Telekomom”.

Bonus video:

00:19

Milica Pavlović se skinula u kupaći

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.