GLUMIO JE FUDBALERA, BIO TIHA PATNJA DEVOJAKA U SRBIJI: Evo kako popularni hrvatski glumac danas IZGLEDA
Marko Marušić, Foto: Printscreen

zanimljivo

GLUMIO JE FUDBALERA, BIO TIHA PATNJA DEVOJAKA U SRBIJI: Evo kako popularni hrvatski glumac danas IZGLEDA

Prepoznajete li ga?

Objavljeno:

Fudbaler Marko Marušić, frajer iz serije "Ljubav u Zaleđu" kojeg je glumio Filip Juričić, bio je tiha patnja brojnih devojaka u regionu koja su ga gledale na malim ekranima.

Filip je tada, te davne 2005, bio glumac u usponu i svi su mu predviđali uspešnu karijeru, a pažnju je privlačio i njegov ljubavni život.

Marko Marušić
foto: Printscreen

On danas glumi u seriji "Na Granici" i vidno je "omatorio", ali i dalje ima neobičan šarm.

Filip ponovo tumači lik šarmera Marka, ali ovog puta policajca koji je zgodan, beskrajno simpatičan i sposoban mladić koji voli izazove. Kao policajac ne radi baš sve po pravilima, pa neretko upada u situacije iz kojih mora da se vadi kako zna i ume. Srećom, sve uvek završi dobro, pa osim što svoje šefove dovodi do ludila, zapravo i ne pravi veliku štetu.

Serija "Na granici" prikazuje se u Srbiji na "Prvoj" i izuzetno je popularna. Filip je i dan danas jedan od najvoljenijih hrvatskih glumaca u Srbiji.

A kada je njegov ljubavni život u pitanju, on je sa izabranicom Nikom Dogan prošle godine dobio sina, a već ima naslednika Jana sa profesorkom hrvatskog jezika Mateom Roščić.

Podsećamo, Filip Juričić je u seriji "Ljubav u zaleđu" tumačio lik Marka Marušića, kapitena kluba, profesionalca velikog potencijala sa visokim moralnim načelima. Iako je bio najveća zvezda u klubu, bio je i netipičan fudbaler sa drugačijim sklonostima. Uz fudbal ga je zanimalo slikarstvo, a upravo njegove sklonosti su zakomplikovale njegov život na više aspekata, pa i ljubavnim.

Bonus video:

01:06

Milan sceniranje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.