TOPALKOVA SUPRUGA PROGOVORILA: Ovo je PRAVA ISTINA o pevačevim prevarama i ljubavnicama!!!
Foto: Dragan Kadić

nema problem!

TOPALKOVA SUPRUGA PROGOVORILA: Ovo je PRAVA ISTINA o pevačevim prevarama i ljubavnicama!!!

Pevač Milan Topalović Topalko stalno se dovodi u vezu sa različitim ženama, pa se u javnosti stvorio utisak da vara svoju suprugu Vesnu Topalović na svakom koraku
Objavljeno: 10:47h

Pevač Milan Topalović Topalko stalno se dovodi u vezu sa različitim ženama, pa se u javnosti stvorio utisak da vara svoju suprugu Vesnu Topalović na svakom koraku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, ona tvrdi da su to izmišljene priče i da joj je muž veran, bez obzira na to što su se neke žene deklarisale kao pevačeve ljubavnice.

"U mom braku sve funkcioniše kako treba. Mi znamo kakav je naš brak, kako živimo, a šta će drugi reći, nas to ne zanima. Mi smo jedno drugom velika podrška i priče ne mogu da unište našu sreću. Sve to što se piše o njegovim prevarama nije istina. Ja nikada nisam osetila ili primetila da me vara, a nisam našla nikakav dokaz, pa prema tome, nema potreba da mu ne verujem kada kaže da je sve to samo rekla-kazala", istakla je Vesna i dodaje da se čak i ne nervira zbog takvog pisanja medija.

"Ranije su me pogađali naslovi o Topalkovom neverstvu, ali danas to nije tako. Ogulala sam na sve to, jedino se zabrinem zbog svojih i njegovih roditelja, jer znam da njih to i dan-danas potresa. Ipak, ja im kažem da uživaju u životu jer i mi uživamo i ne pridajemo važnost takvim nagađanjima", kaže Topalkova žena i tvrdi ni da fotografije njenog muža sa drugim ženama nisu nikakav dokaz, kao ni paparaco snimci.

A photo posted by Ivana Selakov (@selakov) on

"Ma kakve slike? Pa danas svaka devojka koja je njegov obožavalac može da stane i da se slika sa njim. To je sasvim normalno i ne vidim tu ništa čudno", opet brani svog muža Vesna, koja se otisnula u muzičke vode i snimila pesmu „Drama”, koju uveliko promoviše i od koje očekuje veliki uspeh. Iako je više decenija nastupala po lokalima i imala tezge širom sveta, Vesna nije želela da snimi album, ali su je na to nagovorili suprug i ćerka.

Bonus video

KARLEUŠA BEZ GAĆICA: Jelenin kućni video je RASPAMETIO MUŠKARCE!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.