IZLETELA SE USRED EMISIJE: Ana otkrila šokantan detalj o svojoj TRUDNOĆI - Rasta ostao u čudu! (FOTO)
Foto: printscreen/instagram/ananikolic

kakav šok!

IZLETELA SE USRED EMISIJE: Ana otkrila šokantan detalj o svojoj TRUDNOĆI - Rasta ostao u čudu! (FOTO)

Nakon ove njene izjave počela su dobacivanja iz publike!
Objavljeno: 09:21h

Pop pevačica Ana Nikolić saznala je pre nešto više od mesec dana da je u drugom stanju. Ona je i dalje sa svojim suprugom članica žirija emisije "Ja imam talenat" i verovatno će tako i ostati dok joj zdravstveno stanje to dozvoljava.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Osim toga što ona i njen suprug Rasta imaju apartman u kojem se odmaraju u pauzama snimanja i da je taj prostor uvek pun raznog voća i vode u velikim količinama, njoj je na raspologanju osoblje ružičaste televizije za sve što joj treba, mada ona nije hirovita i ne zahteva ništa što nije u granicama normale. Produkcija budućoj mami izlazi u susret i trudi se da snimanja budu što kraća kako ne bi morala dugo da bude na štiklama i u stolici člana žirija - objašnjava izvor.

foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

Poznata kao brzopleta i kao neko ko često ne vodi računa o tome šta priča u javnosti, Ana se izletela tokom emisije "Ja imam talenat" i ovog puta pitao o svojoj trudnoći.

Ani je na snimanju popularne emisije jezik bio brži od pameti, pa je neplanirano gledaocima otkrila jedan šokantan detalj o svojoj trudnoći!

foto: printscreen/youtube/Ja Imam Talenat
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.