UHAPŠENOG RIJALITI UČESNIKA POVEZIVALI SA PEVAČICOM
Marko Cvetićanin, Foto: Printscreen/facebook

šok

UHAPŠENOG RIJALITI UČESNIKA POVEZIVALI SA PEVAČICOM

Ovako je pričao o vezi

Objavljeno: 11:50h

Bokser Marko Cvetićanin poznat javnosti i kao nekadašnji učenik rijalitija "Zadruga" uhapšen je zbog sumnje da je sa partnerom proveravao službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišćeno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao "Vračarci".

Oni su uhapšeni u akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, gde će u roku od 48 sati biti privedeni na saslušanje.

1 / 3 Foto: Printscreen Facebook

Inače, Marko je poznat kao rijaliti učesnik, a prvo veče je diskvalifikovan jer je nasrnuo na tadašnjeg učesnika Mirka Gavrića.

Marka su povezivali i sa pevačicom Barbarom Bobak kojoj je glumeo u spotu. Ipak, tada je rekao da nikad nisu bili zajedno. On je ispričao kako mu je Bobakova najbolja drugarica i da se poznaju godinu dana.

- Imam svoju devojku sa kojom sam već tri meseca u vezi. Sa Barbarom sam radio na snimanju njenog spota, angažovala me kao glumca. Za Barbaru mogu da kažem da je mnogo dobra, fina i poštena devojka. Mislim da se odlično snašla na snimanju ovog spota i verujem da će ona biti jedna od jačih zvezda što se tiče naše estrade - rekao je nedavno Marko.

Bonus video:

00:52

GLUMAC PLANUO NA PITANJE VODITELJKE! Kako je to izgledalo saznajte u emisiji Pusti brigu sutra u 13h NE PROPUSTITE DOBRU ZABAVU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.