PRIČALO SE DA JE MARIJANA MATEUS RASTAVILA OVOG BIZNISMENA OD VERENICE: Sve je PRIZNALA, ovo je ISTINA
Foto: Damir Dervišagić

ko se seća?

PRIČALO SE DA JE MARIJANA MATEUS RASTAVILA OVOG BIZNISMENA OD VERENICE: Sve je PRIZNALA, ovo je ISTINA

U svojoj autobiografiji „Amoaž“ iznela je detalje o njihovom poznanstvu kao i o trzavicama kroz koje su prolazili jer kako je otkrila biznismen je tada bio veren.

Objavljeno:

Marijana Mateus iza sebe ima dva braka sa moćnim muškarcima, Miodragom Kostićem i Lotarom Mateusom.

Modna dizajnerka je sa samo 19 godina stupila u brak sa srpskim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom.

Iako ju je domaća javnost upoznala kao bivšu suprugu biznismena Miodraga Kostića Koleta, Marijana se ubrzo izborila za parče domaćeg medijskog neba koje je obojila sopstvenim poslovnim uspesima, a u svojoj autobiografiji „Amoaž“ iznela je detalje o njihovom poznanstvu kao i o trzavicama kroz koje su prolazili jer kako je otkrila Kole je tada bio veren.

Marijana Mateus, Miodrag Kostić
foto: Marina Lopičić/Printscreen/Instagram/Marijana Mateus

- Nikada nisam ciljala na muškarce koji su bili zauzeti. To sa Miodragom bila je slučajnost, a ja sam bila zaneta mladalačkim emocijama. Budući da je bio stariji od mene, pokušala sam da uteknem iz te priče, ali on je čovek koji zna da vas zavede ne na prvu, već na drugu loptu. Uspeo je da me osvoji. Zaljubila sam se u njega. Znala sam da je zauzet, ali nisam odolela njegovom šarmantnom udvaranju. Jednom me je odveo u Bečej, u dvorac Dunđerski. Bila sam fascinirana i osećala sam se kao kraljica - prisetila se Marijana svojih prvih slatkih trenutaka sa Koletom zbog koje je ubrzo raskinuo veridbu sa partnerkom.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

- Posle mesec dan zabavljanja on je i dalje vodio dvostruki život, pa sam odlučila da stvar preuzmem u svoje ruke. Prilika mi se ukazala kada je jedne večeri rekao da mora da ode na neki poslovni sastanak. Bila sam sigurna da je sa verenicom. Pratila sam ga i zatekla ispred kafića kako naslonjen na motor razgovara sa njom. Prišla sam im. Miodrag se šokirao, a devojka je bila zbunjena. Obratila sam mu se: "E, pa lepo što smo svi na okupu, da vidimo ko je ovde višak.“ Imala sam samo 17 godina. Već sledećeg dana bila sam njegova devojka, a moj suprug bi drugima, kada bi želeo suštinski da me predstavi, ispričao ovu priču.

Marijana Mateus
foto: Printscreen Instagram/marijanamateus

Bonus video:

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije
08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media