VODITELJKA RTS-A SA KNEDLOM U GRLU: Ovo je njen NAJTEŽI TRENUTAK u poslu FOTO
Bojana Marković, Foto: RTS Privatna arhiva

iskrena

VODITELJKA RTS-A SA KNEDLOM U GRLU: Ovo je njen NAJTEŽI TRENUTAK u poslu FOTO

Ima i lepih, ali i tužnih strana njenog posla.

Objavljeno: 14:32h

Gledaoci javnog servisa imaju prilike od ove nedelje da gledaju Bojanu Marković kako vodi novi muzički šou "Muzički derbi". Ona je ranije vodila jedan zabavni šou i tamo je stekla veliko iskustvo kada su takvi formati u pitanju. Reč je o emisiji "60 najlepših narodnih pesama".

Međutim, nas je zanimalo koliko je teško Bojani da ostane skoncentrisana u "Jutarnjem programu" trenucima dok čita neke tužne vesti ili kada sazna neke tužne vesti o osobama koje lično poznaje.

1 / 2 Foto: RTS Privatna arhiva

Ona nam je otkrila da se trudi i tim trenucima da ostane profescionalna i skoncentrisana na nastavak emisije, ali da joj nije uvek lako.

– Ne dozvoljevam da me to pokoleba u daljem radu jer sam svesna da je to živ program i da treba da traje, i traje pet sati. Tako da se trudim o onome što je bilo, a naravno da je bilo bezbroj situacija u kojima sam se rastužila i u kojima sam morala da pročitam tužnu vest, morala sam da pročitam vest da je preminuo neko i koga sam poznavala. Tako da ima takvih situacija - otkrila je Bojana za Espreso.

Bonus video:

02:04

VRŠNJAČKO NASILJE MOŽE BITI SANKCIONISANO NA OVA 3 NAČINA! Advokat: Stariji od maloletnici mogu dobiti i do 10 GODINA ZATVORA

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.