ŠOKANTNA SITUACIJA: Zvezdi Granda se zmija obmotala oko vrata! (FOTO)
Ivan Simić, Foto: Privatna arhiva

iznenadio

ŠOKANTNA SITUACIJA: Zvezdi Granda se zmija obmotala oko vrata! (FOTO)

Priznao je da mu je bilo nezgodno u jednom trenutku

Objavljeno:

Ivan Simić je šokirao gledaoce u toku prošle sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Naročito kada su u jednoj od emisija njegov tadašnji mentor Aleksandar Milić Mili i on razbili čaše o glavu.

Ovog puta mladi pevač i zvezda društvenih mreža ne šokira na sceni pomenutog šoua, već u prirodi, gde je on snimao svoj spot.

Za spot je iskoristio ni manje ni više nego živu zmiju, a nama je otkrio da li mu je bilo svejedno dok u trenucima dok mu ova životinja bila obmotana oko vrata.

– Kada je kreativnost u pitanju, nemam strahove, a ako ih imam, volim da ih prevaziđem i da napredujem. Na početku je bila malo hiperaktivna, pa je bilo nezgodno, ali sam je brzo umorio i shvatila je da mora da sarađuje - otkrio je Simić za Espreso.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Mi smo ga pitali i da li mu je veći izazov bio snimanje sa zmijom ili možda ono razbijanje čaše u takmičenju.

– Ništa od toga mi nije predstavljalo problem, beskrajno sam se zabavljao. Možda je kod razbijanje čaša bilo veće uzbuđenje jer nema popravke, snimamo i iz prve mora da bude dobro jer je u pitanju performans. Volim izazove i volim da prevazilazim svoja i tuđa očekivanja - rekao nam je Ivan na kraju razgovora.

Bonus video:

02:21

SVI MISLE DA JE OVA BOLEST ISKORENJENA, A VREBA NA SVAKOM KORAKU! Simtom je svrab, ali češanje pogoršava stvar HIGIJENA PRESUDNA!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.