KADA RADIM, RODITELJE NE VIDIM DUGO Milan Marić ISKRENO o ljubavnom statusu, DEVOJKE PAZITE SE
Milan Marić, Foto: EPA

potpuno iskren

KADA RADIM, RODITELJE NE VIDIM DUGO Milan Marić ISKRENO o ljubavnom statusu, DEVOJKE PAZITE SE

Glumac uživa veliku popularnost i ima sve više angažmana, zbog čega mamu i tatu nekada ne vidi po nekoliko meseci, ali mu oni to ne zameraju.

Objavljeno:

Milan Marić prikovao je publiku za male ekrane prvo ulogom u seriji “Besa”, potom u krimi-drami “Državni službenik”, a širu masu dotakao je u filmu “Toma” i nesumnjivo je da je njegov talenat prepoznat.

Ne krije da mu popularnost prija, ali sam tvrdi da je ona mač sa dve oštrice.

Milan Marić
foto: Promo

Angažmana ima sve više i kaže da nekada zbog brojnih priprema ne vidi roditelje i do pet meseci, i zahvalan im je što imaju toliko razumevanja.

- Pravim intimni krug ljudi od porodice, koja mi je bitan faktor. Nemam toliko vremena da im se posvetim, oni sve razumeju. Moraju da imaju dosta razumevanja i za faze kroz koje prolazim, naš posao zahteva i po nekoliko meseci odsustva ne samo fizičkog, nego i mentalnog. Roditelji mi ne zameraju, hvala im na tome. Prijatelji isto trpe. To je najveća podrška. Kada sam u nekom procesu mogu da se pustim da budem pet meseci odsutan, a da se oni ne ljute i ne prebacuju mi, mnogo bih se loše osećao, ovako mi olakšavaju - istakao je glumac, čiji ljubavni život intrigira javnost, a na pitanje da li je zauzet i da li je istina da je postojala veza sa Miom Bjelogrlić, kroz osmeh je kratko odgovorio:

- Džaba, ništa. Ništa ne pričam - rekao je Milan.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Mogu da menjam svet

Marić je dosta aktivan na Tviteru, gde često deli mišljenja na razne teme i pruža podršku ljudima koji su se našli na meti osuda.

- Ne razmišljam na taj način o tome, pogotovo ne na Tviteru, mnogo je čudna mreža, niti je realna, objektivna, danas pogotovo znamo kako se to lako zloupotrebljava. Pišem ono što osećam i što bih uradio kada bih čuo na ulici. Ne mogu da menjam svet, a mogu. To je negde naša mogućnost, svih ljudi. Bolna spoznaja odrastanja da ne postoji magični štapić, da nema Petra Pana i letenja u Nedođiju, ali da našim malim postupcima možemo svet da učinimo boljim. Da ne pređe u tamnosivu, jer ne mislim da nema crnog i belog, već nijansi - istakao je glumac.

Bonus video:

00:32

Milan Marić ulazi u zgradu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.