JELENA KARLEUŠA OTVORILA DUŠU ZA NAŠ PORTAL: Očitala bukvicu GLUMAČKOJ BRANŠI, otkrila koji je njen NAJVEĆI BLAM
Jelena Karleuša, Foto: Aleksa Petrović

eespreso intervju

JELENA KARLEUŠA OTVORILA DUŠU ZA NAŠ PORTAL: Očitala bukvicu GLUMAČKOJ BRANŠI, otkrila koji je njen NAJVEĆI BLAM

Jelena Karleuša otvorila dušu za naš portal

Objavljeno:
Maša Ćorić

Pevačica Jelena Karleuša održala je konferenciju za medije povodom predstojećeg novogodišnjeg nastupa za koji je najavila, a tom prilikom za medije je otvoreno govorila na razne teme.

S obzirom da je ovih dana aktuelna tema 'blamovi poznatih'. Diva je za naš portal ispričala koje blamantne trenutke iz svog života pamti:

- Oh, imam toliko blamova da ne mogu ni da ih se setim. Ali to je uglavnom na sceni kada mi ispadne nešto što ne treba, ili se odveže kostim... doživljavam blamove na dnevnom nivou.

Jelena Karleuša
foto: Aleksa Petrović

Podsetimo, Karleuša se nedavno našla u žiži interesovanja kada je isprozivala glumca Vuka Kostića zbog bavljenja lovom, a potom potkačila i njegovog kolegu Miloša Bikovića. Ubrzo su se sreli na jednom događaju na kojem je glumac komentarisao "sukob" sa pevačicom, a Jelena se sada još jednom osvrnula na celu situaciju.

Ovom prilikom Karleuša se dotakla i susreta sa glumcem na jednom prestoničkom događaju na kojem su oboje bili među zvanicama, te istakla da je on "pobegao od nje".

1 / 7 Foto: Aleksa Petrović

"U kom je bre on filmu?! Ja nisam gledala nijedan njegov film, ali sam ga videla sada na događaju i baš se onako uplašio kada me je video... Potrudio se da maksimalno jedan veliki krug napravi oko mene. Mene da je neko prozvao kao što sam ja njega, ja bih prišla i rekla: 'U čemu je problem?' Ja sam htela da mu dobacim dok je primao nagradu, ne znam za šta je primao, ali verovatno bi to izazvalo haos i više me nikad ne bi pozvali na proslavu. Nisam htela da napravim haos", započela je.

"Nevezano za Vuka Kostića i Miloša Bikovića i te ljude koje vole iz zabave da ubijaju. Ja sam vegetarijanac, ja razumem ljude koji jedu mesu to je vaša stvar i odluka. Svako ima pravo da jede šta želi, makar to bio i leš. Ali ubijati divlje životinje zarad zabave, zarad ubilačkog poriva i hobija... Ubijanje ne može da bude sport. Ja smatram da to mogu samo psihopate."

07:14

Jelena Karleuša o Milošu Bikoviću

Jelena je potom otkrila i zbog čega generalno ne voli glumce.

"Da odmah razlučimo jednu stvar, glumci se ponašaju kao viša bića. Nisu viša rasa u odnosu na pevače, muzičare, ali se ponašaj tako. Kao jedna viša vrsta koja prezire popularnost, šou - biznis, a mora neko da im otvore oči da su oni u istom poslu kao ja i sve moje kolege iz muzičke branše, da rade za publicitet, novac i rade na popularnost. To gnušanje od popularnosti, to me posebno nervira, to je strašno foliranje. Kao hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan, da te prepoznaju, to je kao baš fuj. Pa čekaj, kako misliš da budeš uspešan ako nisi popularan?! Jedno s drugim mora da ide", objasnila je.

"To gledanje s visine svih nas iz muzičkog posla, a generalno su krivi pevači koji sebe ne cene dovoljno, koji se između sebe pljuju i napadaju, dok glumci to onako kulturnije i manje vidljivo rade pa ispada da su oni aristokratija, a mi smo tu da jeftinom zabavom zabavimo narod. Oni su tu da glume u jeftinim serijama, bez obzira što glume tako da im tri dinara ne bih dala. Ja sam od 90% njih u ovim serijama mnogo bolja glumica, verujte mi", dodala je Jelena.

06:27

Jelena Karleuša o glumcima

Pevačica Jelena Karleuša najvila je svoj nastup povodom Nove godine, i otkrila šta sprema za najluđu noć kada je njen nastup u pitanju.

"Pored standardnih igrača, biće i jedna ozbiljna ekipa Deda Mrazova, imaćemo i trubače. Potrudila sam se i osmislila da imamo od jedne tradicionalne noći, pa do nekog Ria i Las Vegasa. Biće puno stranaca. Kada je reč o samom nastupu potrudićemo se da to ne bude klasičan nastup, već ćemo imati interakciju sa publikom", rekla je Jelena i dodala da će 31. decembra možda okupljenoj publici premijerno predstaviti novu pesmu.

05:55

Jelena Karleuša najavila nastup za Novu Godinu

"Biće nas preko 20, biće promena kostima... Odajem sada kolegama i dajem im ideje, ali pošto sve to puno košta, mislim da niko nije lud da ovoliko uloži koliko ću ja. A možda se desi i premijera nove pesme. U Novu godinu ulazim spremna, puna snage i energije. 2023. da bude u mom znaku jer tad izlazi moj album", rekla je Jelena.

Diva je progovorila i o skandaloznoj temi koja drmala Balkan.

Diskvalifikacija Vanje Knežević iz najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima dovela je do toga da se ozbiljno naruše bliski prijateljski odnosi Jelene Karleuše i Marije Šerifović, koje su članice žirija. Svi se sećamo da je Vanja napravila haos nakon komentara Karleuše, a sada je pevačica ponovo progovorila o svemu.

Otkrila je da su njene ćerke preživele ogromno nasilje zbog tog skandala, kao i da su obe obrisale društvene mreže zbog toga.

"Ona je došla da joj ja dam komentar, a zbog tog komentara moja deca su preživela strašno nasilje, one su pogasile društvene mreže i ja sam ih spakovala i otišle smo u drugu zemlju na deset dana. Mene su ljudi obaveštavali da idem na Atinin i Nikin profil i da brišem i blokiram najviše decu koja su svašta pisala. Tu su bili najstrašnija vređanja, da ja umrem, da ne umru, psovke", rekla je Jelena za Espreso.

Bonus video:

06:27

Jelena Karleuša o glumcima

(Espreso/Maša Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.