DOKTOR OD NJE NAPRAVIO ŽIVU LUTKU! Pukla 15.000 EVRA da se TRANSFORMIŠE, Balkanci nemaju pojma da je to ONA (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/ermi.bolan

svaka čast!

DOKTOR OD NJE NAPRAVIO ŽIVU LUTKU! Pukla 15.000 EVRA da se TRANSFORMIŠE, Balkanci nemaju pojma da je to ONA (FOTO)

Bila je jedna od retkih koja je na imanje u Šimanovcima bila potpuno prirodna.

Objavljeno:

Ko je gledao Zadrugu sigurno se seća Ermine Pašović, učesnice koja je svojim stavom ostavila traga u ovom rijalitiju. Međutim, ukoliko odluči ponovo da postane deo ovog projekta, ne postoji mogućnost da biste mogli da je prepoznate - jer ona više ne liči na sebe.

Ermina Pašović bila je jedna od retkih koja je na imanje u Šimanovcima bila potpuno prirodna.

Međutim, odmah po izlasku iz rijalitija brže bolje je to promenila. Njene današnje fotografije pokazuju neku potpuno drugu osobu - kakva je postala nakon niza plastičnih operacija.

Ermina Pašović
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kako je bila nezadovoljna mnogim stvarima, Ermini je najveći problem bilo rošavo lice, pa je tako, nakon što je rešila problem sa aknama, otišla na lasersko uklanjenje ožiljaka. Za ovo je izdvojila od 150 do 250 evra po tretmanu, a uradila ih je, kako tvrde izvori, četiri.

Ermina Pašović
foto: Printscreen

Ubrzo nakon toga podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 evra. Potom je posetila hirurga kako bi podigla i kapke i za to iskeširala 900 evra, uz to poželela je i mačije oči, čija je cena 4.000 evra. Ermina je uradila i grudi i za njih je izdvojila 3.800 evra, tu su i nove jagodice od 900 evra.

Ermina Pašović, Bane Čolak
foto: Printscreen

Pašovićeva tu nije stala, već je uvećala u usne, koje su je koštale oko 500 evra, ali korigovala i oblikovala vilicu, metodom "Jaw lan", koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 evra. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 evra.

Suma sumarum, kada se se uzme u obzir sve što se Ermini nije dopadalo i šta je promenila na sebe, to ju je sve koštalo 15.250 evra.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/ermi.bolan

Nekadašnja rijaliti učesnica je sada veoma aktivna na Instagramu gde svakodnevno objavljuje svoje fotografije i video snimke, na kojima više nema ni traga Ermine Pašović, od pre par godina, već je sada potpuno druga osoba.

Ermina Pašović
foto: Instagram/Printscreen

Ermina je ovako pričala o svemu.

- E, ovako, pošto mi inboks već gori, ja nisam tip devojaka koje kriju i ono, u fazonu, zaspale ružne i probudile se lepe preko noći. Ne, sve što sam radila radila sam transparentno jer znam koliko ih ima koji nisu u javnosti, a nemaju hrabrosti. Ne, nisam ni ja imala 34 godine. Ali kada sam donela odluku, stojim iza toga i dokumentujem sve to jer nema potrebe za stidom. Dragi Bog nas je takve dao, sa krivim nosem, sa rošavim licem i tako dalje. Na nama je da skupimo hrabrosti i radimo na tome. Svako ko ima isti problem, znam kako je. Sva sreća pa živimo u 21. veku, gde smo napredovali medicinski i postoji mogućnost. Meni je koža večito problem bila - zaključila je Pašovićeva.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.