"TI SI SRAMOTA ZA MUŠKI ROD, NARKO-TRAFIKANTU!" Ana Nikolić žestoko UZVRATILA BIVŠEM MUŽU, SRBI NA NOGAMA
Foto: Nemanja Nikolić

SKANDAL

"TI SI SRAMOTA ZA MUŠKI ROD, NARKO-TRAFIKANTU!" Ana Nikolić žestoko UZVRATILA BIVŠEM MUŽU, SRBI NA NOGAMA

"Nisam ni pročitala, a nema ni potrebe... "Iz roditeljske ljubavi" nekada nažalost rode se i "nesoji" nisam ja majke mi... Nije Tara, tate mi.. Biće ipak da si niko. Ti, sramota za muški rod. Pu, bre", napisala je ona i dodala...

Objavljeno:

Reper Stefan Đurić Rasta izjavio je da ne želi da komentariše napad bivše supruge Ane Nikolić iz roditeljske ljubavi prema njihovoj ćerki.

Takođe, Rasta je naveo da ne zna da li je Ana bila u alkoholisanom stanju kada ga je porzvala na Instagramu, na šta mu je ona odgovorila, a sada se oglasila i na svom Instagramu.

"Nisam ni pročitala, a nema ni potrebe... "Iz roditeljske ljubavi" nekada nažalost rode se i "nesoji" nisam ja majke mi... Nije Tara, tate mi.. Biće ipak da si niko. Ti, sramota za muški rod. Pu, bre", napisala je ona i dodala:

Ana Nikolić
foto: Nenad Kostić

"Veliki pozdrav za čuvare iz CZ-a jer mogli su, ali nisu me svlačili golu u poseti ovom sitnom narko-trafikantu i nažalost velikom narko-konzumentu."

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona se potom ponovo dotakla perioda kada je obilazila Rastu u zatvoru.

"I da ne zaboravim, policajke, koje nisu znale kako tačno da me zavedu.. Jednostavno ne postoji opcija "bivša žena". E, ja sam ta. Glupa gluperda. Evo sama se prijavljujem za nagradu "najveći idiot", dodala je Ana.

Podsetimo, Rastu su na promocije nove pesme novinari pitali da li smatra da je Ana bila u pijanom stanju kada ga je prva potkačila na Instagramu, ali on nije želeo previše da komentariše tu situaciju.

Ana Nikolić
foto: Nenad Kostić

"Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku", rekao je Rasta.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.