ČOVEČE, DA LI JE OVO NORMALNO? Soraja uopšte NIJE BILA životno ugrožena, zašto je ĆUTALA O OVOME?
Foto: Damir Dervišagić

strašno

ČOVEČE, DA LI JE OVO NORMALNO? Soraja uopšte NIJE BILA životno ugrožena, zašto je ĆUTALA O OVOME?

Danima nije mogla da potvrdi ili demantuje priče, pa je odlučila danas da putem prijateljice kaže da se ona nije operisala i da je dobro.

Objavljeno: 15:26h

Starleta Soraja Vučelić u subotu veče navodno je imala tešku saobraćajnu nesreću. Zbog zadobijenih povreda prevezena je u bolnicu u Hrvatskoj gde su lekari pokušavali da joj spasu život. Barem su takvi bili navodi prijateljica starlete, koje su izveštavale javnost o njenom stanju dok je ona ćutala.

Kako je govorila Sorajina drugarica pre nešto manje od 24 sata, nju su operisali, ima polomljeno rebro, unutrašnja krvarenja i po njenim rečima trebalo je da se dogodi čudo da starleta prođe kroz celu traumu oporavljena. Takođe, za javnost se oglasila i Sorajina sestra koja je plakala i molila se da joj sestra preživi i da sve bude dobro.

Soraja
foto: Damir Dervišagić

Sve u svemu, ova priča je i te kako odjeknula u čitavom regionu i ljudi su ujedinjeno slali pozitivnu energiju kako bi se Soraja izvukla iz ove teške situacije.

Međutim, sada se postavlja pitanje da li je ta pozitivna energija uopšte bila potrebna i da li su poruke podrške bile uzaludne. Zašto? Zato što starleta već danima leži navodno u hrvatskoj bolnici i zbog toliko lošeg zdravstvenog stanja naravno ne može da se obrati javnosti. Njeni najbliži znaju informacije koje rado plasiraju u medije.

soraja
foto: Zorana Jevtić

Danas se desio preokret. Ispostavilo se da se Soraja ne nalazi ni u jednoj od tri najveće državne bolnice u Hrvatskoj dok u Albaniji za tešku saobraćajku niko nije čuo. Takođe, hrvatska javnost je o ovoj nesreći upućena samo putem medija i niko tamo ne zna gde je ona smeštena. Kako je preneo Kurir, ni na relevantnim albanskim sajtovima nema izveštaja vesti o ovoj navodnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila, kada je u njen automobil direktno udario kombi.

Sada, kada se sve to saznalo, odjednom dobijamo "udarnu vest". Oglasila se lično ona! Danima nije mogla da potvrdi ili demantuje priče, pa je odlučila danas da putem prijateljice kaže da se ona nije operisala i da je dobro.

1 / 5 Foto: Printscreen/ Instagram/ Soraja

- Sada sam dobro, nisam imala ozbiljnije povrede kao što se piše u novinama, samo sam nagnječila rebro. Danas me čeka intervencija u lokalnoj anestezji nakon koje mislim da će biti sve okej - rekla je Soraja prijateljici, a preneo Kurir.

Ono što je činjenica jeste da su upravo njeni prijatelji govorili o drami koju je preživela starleta. Šta god da je pozadina ove priče, jedno je sigurno. Narod je ogorčen i u komentarima na najnovije informacije mahom se mogu videti pitanja puna ogorčenosti: "Svi su plakali, zašto je ćutala da je dobro?", "Kako je onda sestra pričala o operaciji i kukala na sav glas?", "Gde je bila sve ove dane da kaže da joj nije ništa?", "Iste te prijateljice koje sada govore da je dobro, do juče su imale drugu priču", "Hoće li neko za ovo odgovarati, a prva ona koja je dozvolila obmanu jer joj je odgovarala medijska pažnja", "Ako je ovo iskonstruisala mora da odgovara"...

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.