ANĐELA VEŠTICA JE NEKAD IZGLEDALA OVAKO, A DANAS JE NE BI PREPOZNALI: Pojavila se u EMISIJI i ZABEZEKNULA NAROD
Foto: Instagram printscreen

PROMENA VEKA

ANĐELA VEŠTICA JE NEKAD IZGLEDALA OVAKO, A DANAS JE NE BI PREPOZNALI: Pojavila se u EMISIJI i ZABEZEKNULA NAROD

Nekada je izgledala potpuno drugačije.

Objavljeno:

Kontroverzna reperka i bivša učesnica Zadruge, Anđela Veštica, poznata je po bujnim oblinama koje je dobila zahvaljujući estetskim zahvatima, međutim nekada je izgledala potpuno drugačije.

Anđela danas koristi svaku priliku da pokaže svoje poprsje, koje je sada više nego bujno, pa je često možemo videti u provokativnoj garderobi kojom u prvi plan ističe svoje atribute. Tako je bilo i sinoć u emisiji Ognjena Amidžića.

Anđela Veštica
foto: M.M./ATAImages

Duboki dekolte zapalio je gledaoce, ali to nije jedino što su primetili.

Do sada smo imali priliku da vidimo njene fotografije iz mladosti, na kojima joj lice potpuno drugačije izgleda, ali ovaj prizor je još veći šok. Naime, Anđela je potpuno promenila svoje lice. Manji nos i veće usne, kao i podignute jagodice.

Anđela Veštica
foto: Instagram printscreen

Anđela voli da koristi filtere na Instagramu, te posle dugo vremena konačno vidimo njeno lice bez ikakvih filtera. Profi fotograf ju je uslikao u emisiji, a ono što možemo primetiti je da je Anđela neko ko neguje svoje lice.

Pogledajte kako izgleda bez Instagram filtera:

1 / 3 Foto: M.M./ATAImages

Podsetimo, starleta Anđela Veštica već neko vreme uživa u vezi sa tri godine mlađim dečkom, koji je dobro poznat javnosti.

Naime, Anđelu je osvojio tiktoker Nenad Sekulić, koji je postao zanimljiv javnosti po svojim video klipovima gde se maltene skidao go pokazivajući svoje mišiće i telo, a nedavno je progovorio o svojoj vezi i raskidu sa starletom Anđelom Vešticom.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.