SKANDALČINA VELIKIH RAZMERA: Poznati PEVAČ PRAVIO DROGU U SOPSTVENOJ KUĆI, nije stranac
Foto: MUP

šok

SKANDALČINA VELIKIH RAZMERA: Poznati PEVAČ PRAVIO DROGU U SOPSTVENOJ KUĆI, nije stranac

Prekršajni nalog splitski sud oglasio je na oglasnoj ploči suda početkom novembra

Objavljeno: 20:37h

Hrvatskog muzičara Stjepana Barišića Gegu (53) policija je prošle godine u junu zatekla u polju kraj Zaraća na Hvaru u uzgoju 53 stabljike industrijske konoplje visine od 1 do 27 centimetara, kada je bio priveden. On je tom prilikom priveden jer je pretio komšiji vazdušnom puškom.

Problem je bio taj što se Gego nije upisao u evidenciju proizvođača industrijske konoplje koje vodi Ministarstvo nadležno za poljoprivredu, čime je muzičar prekršio Zakon o suzbijanju zloupotrebe opojnih droga.

Prekršajni nalog splitski sud oglasio je na oglasnoj ploči suda početkom novembra, dok je sama odluka donesena sredinom septembra, što bi značilo da sud do početka novembra nije uspeo Gegi da uruči odluku.

1 / 2 Foto: Printscreen

Kako su tada preneli hrvatski mediji, tokom boravka u Policijskoj stanici Hvar počinio je još jedno nedelo te je prijavljen zbog oštećenje tuđe imovine. Nakon dovođenja u službene prostorije u ćeliji za zadržavanje pisao parole po zidu i to kako je tvrdila policija izmetom, a muzičar je rekao kako su mu donesene čokoladne napolitanke.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.