BOLEST ME PROMENILA Glumica iskreno o teškim situacijama kroz koje je prošla u životu
Foto: Promo

EKSKLUZIVNO

BOLEST ME PROMENILA Glumica iskreno o teškim situacijama kroz koje je prošla u životu

Tim povodom, pojavila se u nikad čudnijem izdanju - u bademantilu, papučama i viklerima na glavi. Možda niste sigurni da li ćete gledati pozorišnu predstavu ili emisiju, ali jedno je sigurno - glumica će biti iskrenija nego ikad

Objavljeno: 17:20h

Glumica i voditeljka emisije "Pusti brigu" koja se emituje na Kurir televiziji, Suzana Petričević gošća je ovog utorka kod Isidore Lukić u Realnoj priči.

Tim povodom, pojavila se u nikad čudnijem izdanju - u bademantilu, papučama i viklerima na glavi. Možda niste sigurni da li ćete gledati pozorišnu predstavu ili emisiju, ali jedno je sigurno - glumica će biti iskrenija nego ikad.

Poznata glumica je dala odgovor na pitanja o brojnim situacijama iz života i karijere, osvrnula se na teške trenutke iz života kada ju je koštala iskrenost i to što je uvek bila tu za druge ljude. Ispričala je situaciju kada je videla na ulici da muž bije suprugu, prilikom čega je ona skočila da je odbrani, ali je na kraju ona dobila šamar od žene jer je branila svog muža, čak i u takvoj situaciji.

Pozorišna glumica je govorila o položaju žene u društvu i glumica danas, pa istakla i da ukoliko kao žena ne trpiš brojne stvari, u Srbiji ne možeš da opstaneš. Govorila je i o svojoj borbi sa karcinomom dojke, i koliko ju je bolest promenila.

Ne propustite novu epizodu Realne priče sa Isidorom Lukić u utorak u 22.50 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.