EMINA JAHOVIĆ JU JE IZBACILA SA TAKMIČENJA, SINAN SAKIĆ JOJ JE POMOGAO! Imala je samo 13 godina, a sada OTKRILA SVE
Foto: instagramscreen

EMINA JAHOVIĆ JU JE IZBACILA SA TAKMIČENJA, SINAN SAKIĆ JOJ JE POMOGAO! Imala je samo 13 godina, a sada OTKRILA SVE

Malo ko zna za ove detalje

Objavljeno: 12:10h

Pevačica Ilma Karahmet javnosti je poznata iz takmičenja „X faktor“, gde se pojavila sa 13 godina i raspametila Balkan.

Ne samo da je osvojila srca članova žirija i publike, već su je velikani naše muzike zapamtili i imali želju da je upoznaju.

Jedan od njih bio je i pokojni Sinan Sakić, koji je redovno pratio Ilmu u takmičenju i našao način da dođe do nje. Nakon njihovog telefonskog razgovora, Ilma je sa ocem otišla u njegov porodični stan na Dorćolu, gde ih je ugostio sa suprugom Sabinom.

Sinan Sakić
foto: Dragan Kadić

„Jednom prilikom sam izjavila da slušam narodnu muziku i da se u mojoj kući peva. Inače, moj otac jako dobro peva narodnjake. Sinan Sakić je na prvom mestu kad je moja porodica u pitanju. Tada sam rekla da slušam sve to. Sinan je izrazio želju da se upoznamo, pa su mom ocu i meni tokom našeg boravka u Beogradu organizovali da odemo u njegov stan gde je živeo sa suprugom Sabinom. Upoznala sam mu porodicu koja je predivna i nastavili smo kontakt“, rekla je pevačica i dodala da je Sakić verovao u nju i da joj je bio vetar u leđa.

1 / 6 Foto: Instagram

„Žao mi je što ga više nema. Ništa u životu nije slučajno jer posle ovog razgovora idem da se vidim sa Sabinom. Ostali smo zaista u dobrim odnosima. Moram da naglasim da mi je bio najveća podrška i jako dobar čovek koji je verovao u moj talenat i dobrotu, a sam je bio iznad svega toga. Čak sam gostovala na njegovom poslednjem koncertu na Tašmajdanu i to su zaista divne uspomene koje ću zaista pamtiti“, kazala je ona.

Podsetimo, dosta prašine se podiglo nakon ispadanja mlade Ilme Karahmet iz takmičenja "X faktor", a takmičarka iz Kiseljaka tada nije mogla da se pomiriti sa tom činjenicom.

Emina Jahović je uputila reči hvale Ilmi, te je navela i kako je ona još uvek mlada da bi unovčila svoj talenat, na šta joj takmičarka nije ostala dužna.

Emina Jahović
foto: Nemanja Nikolić

"Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene", napisala je mlada pevačica.

Kasnije, u inrevjuu za "Anadoly Agency" Ilma je izjavila da ipak nije zaslužila ovakav tretman.

- Iskreno mislim da nisam ovo zaslužila i da sam mogla da idem dalje, bez obzira na moje godine. Mogli su me diskvalifikovati na početku, ali nisu. Tada je Emina Jahović rekla da sam premlada, ali da idem dalje. Nije to morala da radi pred sami kraj, pred finale. To mi je krivo. Na neki način nije ispala kako treba, njeni komentari uvrijedili su me, kao i Kristinini - rekla je Karahmet.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.