VESNU NE BRINE POSKUPLJENE STRUJE, ZIMNICA JE SPREMNA! Pevačica GREŠI U OVOME, sve DOMAĆICE treba da rade DRUGAČIJE
Foto: Ana Paunković

šok

VESNU NE BRINE POSKUPLJENE STRUJE, ZIMNICA JE SPREMNA! Pevačica GREŠI U OVOME, sve DOMAĆICE treba da rade DRUGAČIJE

Kupila je agregat, drva i hranu, te da je spremna za tešku zimu.

Objavljeno:

Pevačica Vesna Zmijanac našla je mir na Bukulji gde godinama unazad živi u kući koju je stekla tokom karijere, a kako se najavljuju brojne restrikcije i poskupljenja struje nju to ne brine, jer kako kaže kupila je agregat, drva i hranu, te da je spremna za tešku zimu.

- Na Bukulji imam šest odžaka i šporeta na drva, tako da neću imati problem sa grejanjem. Kupila sam drva, a imam i svoju šumu. Ne idem ja po drva, imam pomoć komšija, pa ne mogu sve sama da radim! Pored toga, rešila sam da kupim i agregat i onda ću biti potpuno spremna za zimu. A ako struja opet poskupi, štedeću. Dobro je što sam već spremila zimnicu - priča Vesna za Informer i dodaje da će kod nje na Bukulji, ako bude potrebe, zimu provesti i unuke, ćerka Nikolija i zet Relja Popović:

Vesna Zmijanac
foto: Instagram

- Svi mogu kod mene da prezime! Uostalom, oni stalno dolaze na Bukulju i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući! To je zato što ne stavim jednu šerpu na šporet, već kod mene mora da bude od svega pomalo i zato dugo traje spremanje ručka - kaže ona i dodaje da unuke obožavaju povrće iz njene bašte:

- Unuke ne vole meso, ali obožavaju sve ostalo što im spremim. Zato često spremam boraniju, sataraš, posne sarme i punjene paprike... I sve to povrće je iz moje bašte! Reu sada učim da kuva, zajedno spremamo neka jela. Podseća na mene, nemirna je, mali zvrk, puna je energije... Mnogo volim unuke - priča Zmijančeva i dodaje da je nedavno imala peh zbog starije unuke:

1 / 6 Foto: Printscreen

- Hana je bila kod mene, primetila sam da je nešto tiha. Pogledala sam šta radi, a ona je uzela daljinski za televizor, igrala se njime i ispritiskala sve dugmiće. Na televizoru je bio samo "sneg"! A meni je baš problem kada se desi tako nešto, jer Bukulja nije tako blizu da neko može da skokne i da mi to namesti. Počela sam da vičem na nju, a ona je crkla od smeha. Eto koliko sam stroga baka. Ma ona je baš duhovita, pravi kerefeke i stalno nas zasmejava.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.