OVO JE BIO PRVI MUŽ SANJE KUŽET: Veliki MOĆNIK, ovako IZGLEDA
Foto: Zorana Jevtić

zanimljivo

OVO JE BIO PRVI MUŽ SANJE KUŽET: Veliki MOĆNIK, ovako IZGLEDA

Međutim, nakon godinu dana je usledio razvod, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima

Objavljeno: 22:43h

Voditeljka Sanja Kužet već godinama je u skladnom braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju. Međutim, malo ko zna da je ona pre devet godina bila udata za člana obezbeđenja vlasnika TV „Pink“, Zorana Pipera sa kojim je takođe ima sina, koji se zove Andrija.

Kakoje pisao "Objektiv" kuma na prvom venčanju bila joj je folk zvezda Lepa Brena. Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca, sve je bilo sređeno kao u bajci.

“To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju “, izneo je tada blizak voditeljki tada.

1 / 5 Foto: ATA IMAGES

Međutim, nakon godinu dana je usledio razvod, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima.

“Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete."

1 / 2 Foto: ATA IMAGES

" Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju verujem", rekla je voditeljka za domaće medije.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.