ISCURILA PRAVA ISTINA: Naša pevačica NAPUSTILA SREDNJU ŠKOLU zbog muzike
Foto: printscreen

šok

ISCURILA PRAVA ISTINA: Naša pevačica NAPUSTILA SREDNJU ŠKOLU zbog muzike

Naime, Anđelina je otkrila da njena porodica nije htela ni da čuje da mlada muzička zvezda postane "jedna pevaljka"

Objavljeno:

Od kako je stupila na domaću javnu scenu, pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina, ne presteja da iznenađuje javnost.

Naime, Anđelina je otkrila da njena porodica nije htela ni da čuje da mlada muzička zvezda postane "jedna pevaljka" i to pogotovu jer je ona planirala da napusti školu zbog toga.

- Nisu mi odmah rekli "bravo". Nisu mi rekli, jer sam ja to njima saopštila u srednjoj školi. Stigla sam kući jednog dana i rekla: "E, ja više neću da idem u školu, shvatila sam da gubim vreme i da mogu sve to da završim vanredno". Htela sam da idem na probe sa bendom, da probam da nastupam, da radim... Naravno da sam čula jedno veliko "ne" od svojih roditeljka i znam da je to tada bio veliki skandal u mojoj porodici. Baka mi je rekla: "Šta ćeš da budeš - pevaljka?!" - otkriva mlada pevačica, pa nastavlja:

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

- Mama me je uvek razumela i iako je prvo rekla da nije za to, na kraju je bila jedina koja me je jedina podržala u tome. Danas su svi jako ponosni na mene - zaključuje Angellina u emisiji "Magazin In".

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.