MNOGE ŽENE SANJAJU DA IMAJU GRUDI KAO JANA, A ONA IH PROKLINJE: Ima problem, evo o čemu je reč
Foto: © ATA Images

OVO NISTE ZNALI

MNOGE ŽENE SANJAJU DA IMAJU GRUDI KAO JANA, A ONA IH PROKLINJE: Ima problem, evo o čemu je reč

Verujemo da mnoge žene imaju ovaj problem

Objavljeno:

U javnosti se često spekuliše o estetskim intervencijama poznatih dama koje neretko skrivaju šta su tačno dodale ili operisale na sebi.

Mnoge od njih imaju bujne grudi koje ističu u prvi plan, a često se dogodi da se silikonima iste povećaju za nekoliko brojeva.

Jana Todorović
foto: Printscreen Instagram

Pevačica Jana Todorović ima najveće poprsje na estradi. Njene prirodne grudi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, međutim baš zbog toga ona je imala problema sa kičmom. U jednom trenutku je čak razmišljala i da ih smanji.

- Zbog velikog obima grudi i njihove težine, imam problem s kičmom. Međutim, ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vreme opet bih imala problema zbog obima grudi. Prema savetu lekara, biću prinuđena da smanjim poprsje - ispričala je Jana jednom prilikom, ali je priznala i da se njenom suprugu uopšte ne dopada ta ideja.

Pevačica Goca Tržan deluje kao da ima silikonske grudi, ali zapravo to nije istina. Jednom prilikom se na svom Tviter nalogu oglasila i otkrila da zavidi ženama sa malim grudima.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/gocatrzan

- Ponekad baš zavidim ženama s malim grudima. Eto, rekla sam. Ali stvarno, žene s malim grudima nemaju pojma koliko su srećne - iskrena je bila pevačica, koja je priznala da joj je često problem da nađe odgovarajući kupaći kostim.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.