MUŽ JOJ JE STRAH I TREPET U MEDIJIMA, A ONA FATALNA ŽENA BRITKOG JEZIKA: I danas se o njoj BRUJI, znate li ko je?
Vesna Radusinović, Foto: Printscreen Instagram/vesnaradusinovicofficial

ko je bre ovo?

MUŽ JOJ JE STRAH I TREPET U MEDIJIMA, A ONA FATALNA ŽENA BRITKOG JEZIKA: I danas se o njoj BRUJI, znate li ko je?

Mlada, lepa i novinarka, britkim jezikom i svojom direktnošću razoružala je moćnika i do danas u njegovom srcu zauzima posebno mesto.

Objavljeno:

Spisateljica je danas objavila na svom Instagram nalogu fotografiju iz vremena kada je bacala pod noge mnoge muškarce, a verujemo da je mnogi nisu prepoznali.

Mlada, lepa i novinarka, britkim jezikom i svojom direktnošću razoružala je Marića i do danas u njegovom srcu zauzima posebno mesto.

U opisu fotografije napisala je sledeće:

vesna radusinović
foto: Printscreen Instagram/vesnaradusinovicofficial

"Da sam tada kojim slucajem znala sve sto sam do danas spoznala, najpre bih se pozabavila suštinom svega, svog i tuđeg ega. Forme i norme prezirala, ljubomorne iz života brisala, o dobru jos više pisala i plesala. O, da, svakog bih dana plesala. Lidija, zašto sam ja živela za druge .. I zašto su moje samo bile sve tuđe tuge ?! Zasto mi je bilo toliko važno ko me voli, a ko ne, a to ispade apsolutno nebitno za sve (iz Tri kapi mora)".

Vesna Radusinović
foto: instagram/printscreen

Fotografija Vesne Radusinović izazvala je pometnju na društvenim mrežama, a mnogi su prokomentarisali i da je jasno zbog čega je već godinama za Milomira Marića ona jedna i jedina! Osim lepote, Vesna je Marića osvojila i neverovatnim šarmom, a evo kako je počela njihova ljubavna priča.

U to vreme, Vesna i Milomir bili su kolege i radili su za "Intervju", simpatije su bile obostrane, ali neko vreme niko od njih dvoje nije bio spreman da načini prvi korak.

Vesna Radusinović
foto: Instagram/printscreen

Kada je jednoga dana Vesna u redakciju donela fotografije svoga sina Vedrana,koga je dobila iz ljubavi sa Dževdetom Tuzlićem, Marić joj je rekao: "Imaš mnogo lepog sina", a ona ga je šeretksi upirala: "Hoćeš da i tebi rodim jednog?" ispričala je svojevremeno za "Gloriu" ovu anegdotu Vesna.

1 / 5 Foto: instagram/printscreen

Tada su i ona i Marić shvatili da su se pre skoro dve decenije već sreli u Podgorici, kada je Vesna potpuno ukrala njegovo srce. Marić joj je pokazao priču koju joj je tada posvetio i tako je otpočela ljubavna priča koja godinama plamsa među njima.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.