DANAS ZA VAS KUVAJU VELIKI GURMANI: Pogledajte danas od 18 časova kako se porodica Nikolov snašla u kuhinji
Foto: Promo

opa!

DANAS ZA VAS KUVAJU VELIKI GURMANI: Pogledajte danas od 18 časova kako se porodica Nikolov snašla u kuhinji

U današnjoj epizodi svoje kulinarske veštine testiraće porodica Nikolov iz Beograda

Objavljeno:

Majka Ljubica je profesorka u penziji, završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i želi da podstakne mlade da se više posvete sportskim aktivnostima. Sebi je postavila obavezu da dva puta nedeljno rekreativno trenira napolju, a kada joj vreme to ne dozvoljava uživa u slikanju. Za sebe kaže da je talentovana i da je kišno vreme inspiriše da naslika pravo remek-delo. Svu ljubav nesebično pruža unucima i rado im prepričava svoje životne dogodovštine.

Lazar obožava izlaske, druženje i dobru muziku. Julija i Lazar su se upoznali u srednjoj školi, gde su i započeli svoju ljubavnu priču. Ono što ih najviše povezuje jeste činjenica da su oboje pravi gurmani, rado posećuju restorane i uživaju u hrani. Jednog dana im je cilj da poseduju vrhunski restoran u centru Beograda.

Majke i snajke
foto: Promo

Zabave i odlične atmosfere ni u ovoj epizodi nije manjkalo, vaš omiljeni voditeljski dvojac je, kao i uvek, sve nasmejao do suza, a Seka Aleksić je na trenutak postala i kamerman. Majka i snajka su imale zanimljiv zadatak, a kako su se snašle u pripremi specijaliteta i kakve su ocene dobile saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Majke i snajke
foto: Promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.